inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám novou brašnu na sedlo spolujezdce motocyklu

Kategorie: Ostatní

Prodám novou brašnu na sedlo spolujezdce HENLI BEGINS , objem 4L. VHODNÉ NA PLOCHÉ SEDLO viz.foto.Rozměry 110x250x285. Přiložím doklad o koupi.
Prodám novou brašnu na sedlo spolujezdce motocyklu
Podobné inzeráty
prodám brašnu na zadní sedlo Qbag
Prodám brašnu na zadní sedlo Qbag.Objem 5 l.
prodám brašnu na zadní sedlo
Prodám brašnu na zadní sedlo,kupováno na Aliexpress,voděodolný.Brašna je jednou použitá.
Brašna na zadní nosič motocyklu, voděodolná
Prodám novou brašnu na zadní nosič motocyklu, voděodolná, popruhy šířka 20mm, materiál vysokopevnostní plastel, rozměr cca 190x300x130. Velmi kvalitní provedení. Zakoupil jsem dva kusy, nakonec využiji jen jeden. Osobní převzetí v Plzni Bolevci. enduro, bmw gs, honda crf, ktm adventure
Triumph Bonneville T100 2015
Prodám motocykl. Jsem 1 majitel, koupil jsem ho osobně v Triumph Berlín. Stav NOVÉHO motocyklu!!! R.v. 2015. Najeto 18200 km. Motor obsah 865, výkon 50.1kw. Každoroční kvalitní servis, i když se na něm jezdilo minimálně. Za poslední 2 roky 1000 km. Lehce upravené orig. koncovky ( hlubší zvuk), příplatkový nosič, centrální stojan, držáky kufrů, 12v zásuvka schovaná pod předním světlem (dobíjení m. telefonu, dobíjení baterie), příplatkové sedlo. K motocyklu přidám plastové kufry Hepco & Becker, orig. koncovky výfuků ( sundáno z nového motocyklu a uskladněno), orig. madlo místo nosiče, 3 klíče.
AirHawk2 poduška na sedlo motocyklů.
Prodám AirHawk2 podušku na sedlo motocyklů.
Brašna na nádrž motocyklu
Prodám magnetickou brašnu na nádrž motocyklů včetně pláštěnky a upínacích popruhů.