inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nové nenošené holínky.

Kategorie: Boty

Prodám nové nenošené holínky. Oboje zn. AIGLE Velikosti 35- žluté, velikosti 35-červené Cena:490 Kč/ks
Prodám nové nenošené holínky.
Podobné inzeráty
Dámské holínky č. 36
Dámské barevné holínky Demar HAWAI LADY PRINT EXCLUSIVE nejsou pouze běžné holínky ale mohou být i originálním doplňkem módní ženy. Design je tvořen tmavě modrou barvou s bílými květy. Holínky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC podšitého příjemnou textilií, díky čemu jsou velice pohodlné a lehké. Vyrobeno v EU - Polsko. Velikost 36, délka vnitřní stély 24 cm výška 345 mm, průměr obvodu na lýtku 17 cm, možnost ohrnout a ponížit o 9,5 cm. Holínky jsou úplně nové - pro štíhlou nohu. Cena 550 Kč + poštovné
Holínky bílé nové
Bílé gumové holínky pro potravinářství, nové, vel. 39 a 41 . - 29.12. - 22:51 Holínky DUNLOP Acifort Classic+ jsou vysoké bez kovových komponentů. Svršek: PVC/nitrilová guma (materiál nabízí až o 50% delší trvanlivost než klasické PVC holínky). Je odolný proti vodě. Podešev: PVC/nitrilová guma. Je antistatický a má protiskluzovou podrážku. Odolnost: Kyselinám, zásadám, dezinfekčním prostředkům, minerálním látkám, živočišným a rostlinným olejům a tukům, krvi, různým chemikáliím. Možný osobní odběr v Praze, v Brně, nebo v Třešti (okres Jihlava). Lze i poslat.
Chlapecké holinky
Nízké chlapecké holínky vel. 35 - 150,- Holínky nikdy nenošené.
Boty
Prodám vel. 45-46, nové nepoužité: 1. kožené kotníčkové pracovní boty. Pět párů. 500 Kč za jeden pár. 2. gumové holinky. Čtyři páry. 250 Kč za jeden pár. 3. gumofilcové holinky. Osm párů. 450 Kč za pár. 4. kožené filcové holinky. Tři páry. 600 Kč za pár.
Holínky Eurofort
Holínky Eurofort S5, velikost 43, značka Cerva, černé, antistatické vysoké, bezpečnostní holínky z PVC a nitrilu s kovovou tužinkou a antikorozní stélkou, určené k ochraně před vodou, nečistotami, stlačením a propíchnutím, antistatická podešev, rezistentní vůči kyselinám, olejům, pohonným látkám a tukům. Nové.
Prodám tyto staré kožené holínky
Prodám tyto staré kožené holínky. Vse jak je na fotografii. Pokud je inzerát online, jsou holínky na prodej. Mohu taky zaslat.