inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nové boty/sandály KEEN UNEEK, velikost 41

Kategorie: Boty

Prodám nové a nenošené boty/sandály KEEN UNEEK, velikost 41 za cenu 990 Kč. Původní cena 2300. Stejné jako zde:
Prodám nové boty/sandály KEEN UNEEK, velikost 41
Podobné inzeráty
KEEN UNEEK černé dámské sandály vel. 38 NOVÉ
Prodám nové nepoužité KEEN UNEEK sandály velikosti EU 38 (US 7,5, možnost osobního předání v Plzni nebo zaslání přes zásilkovnu - svršek z recyklovaného PET plastu se přizpůsobí noze - recyklovaná PET plastová bungee šňůrka a systém šněrování na tkaničky - měkká podšívka z mikrovlákna - PU stélka s podporou klenby pro dlouhotrvající pohodlí - PU mezipodešev poskytuje odpružení - podrážka s drážkou odvádí vodu a zajišťuje výjimečnou přilnavost - neznačící gumová podrážka nezanechává stopy - Eco Anti-Odor pro přirozenou ochranu proti zápachu - recyklovaný PET plast
dámské sandály
černé žabky-vel.: 42, délka stélky: 27,4 cm, značka: Ariane, 100 Kč ….. růžové sandály na klínku-vel: 41, délka stélky. 25,8 cm, 280 Kč ..... bílé sandály-vel.: 41, délka stélky: 25,2 cm; na podrážce vada, viz. foto, 10 Kč ..... sandály Quechua-vel: 42, délka stélky: 26 cm ..... kožené dámské sandály-vel: 43, délka stélky: 27 cm, 450 Kč ..... modré sandály-Dr. Jurgens, vel.: 41, délka stélky: 25,4 cm, 350 Kč
Nepromokavé boty KEEN NXIS EVO WP vel.39,5 v záruce
Prodám boty boty KEEN NXIS EVO WP WOMEN. V záruce do 26.5.2024, koupeno v Rock Point. Boty byly jednou použité, bohužel pro mě příliš velké. Jinak velmi pohodlné, lehké, vhodné jak pro turistiku, tak pro trailový běh. Ikonická turistická obuv s voděodolným svrškem a pocitem běžecké boty. Kupované 26.5.2022, jsou v záruce, s botama pošlu i záruční list. Více info: PC:4000 Kč. Osobní prohlédnutí a předání Praha/Benešov nebo poštou/Zásilkovna /Balíkovna.
Dámské slip-on boty KEEN Howser Wrap Slide, vel.39
Prodám nové nenošené dámské slip-on boty KEEN Howser Wrap Slide, velikost 39. Dovnitř nebo ven? Skvělý nadčasový design dámské slip-on boty Howser Wrap Slide zaujme už na první pohled. Howser jsou domácí bačkory, které se hodí jak do města, tak do přírody, nebo na cestování. Svršek je vyroben z přírodní plsti, fleecová podšívka udrží vaše nohy v teple i v chladných dnech. Boty jsou ošetřeny přírodní antibakteriální technologií Eco Anti-Odor, výrazně redukující zápach v botách. S Original Fit-Iconic KEEN střihem máte vpředu dostatek prostoru na prsty. Jestli někam tyhle boty vyjdou, tak rozhodně ne z módy.
Sandály Keen Newport H2, US 6 / EU 39
Legendární hybridní model Keen Newport H2, který přepsal dějiny outdoorových sandálů, hodící se do všech podmínek. Tvar vstupu do sandálu umožňuje rychlé a pohodlné prozutí. Díky svému střihu model vyhovuje i uživatelům s širším chodidlem a vyšším nártem. Bota se stahuje pomocí pružné tkaničky s brzdičkou. Svršek z polyesterové popruhoviny je rychleschnoucí, stejně jako podšívka. Pěnový materiál EVA, z něhož je vyrobena stélka a mezipodešev, poskytuje podporu klenby chodidla a dobré odpružení boty. Spolehlivý záběr při každém kroku zajistí kvalitní gumová podrážka s vícesměrným vzorkem, která díky jemným zářezům zaručuje bezpečnou chůzi i na vlhkém povrchu. Jistotu došlapu v terénu dále zvyšuje stabilizační klenek. Ekologicky šetrná technologie ECO ODOR CONTROL působí proti vzniku mikroplísní a zápachu uvnitř boty. Sandál Newport H2 vyniká masivní ochranou prstů, která je ikonickým prvkem značky Keen. Mírně používané. Prodávám to co je na foto.