inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám noční vidění

Kategorie: Ostatní

POUŽÍVANÉ NOČNÍ VIDĚNÍ BESTGUARDER NV 500 DIGITÁLNÍ - MONOKULÁR, MYSLIVOST
Prodám noční vidění
Podobné inzeráty
Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42
PRODÁM. Noční vidění Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42 Cena nového.... 21 740,00 K Jako nový.... Nepoužíván.. Teď Velká sleva !!!!! Technické parametry Velké zvětšení Technologie SumLight TM Univerzální použití den/noc Velmi výkonný neviditelný infra zdroj přisvícení Klasický video výstup pro nahrávání Možnost externího napájení Lze pozorování a nahrávaní při rychle se měnicim osvětlení - od běžného až do úplné tmy Příjemná ergonomika pulse Sumlightres Digitální monokulár pro noční viděni je výsledkem efektivního nasazeni digitální technologie zpracování obrazu v pozorováci technice. Noční vidění Ranger PRO se vyznačuje zvětšením 5x s maximální vzdálenosti pozorováni 600m, což bylo docíleno použitím v jeho konstrukce vysoce citlivého snímače a nového procesoru ke zpracování obrazu s technologii SumLightTM. Technologie SumLightTM spočívá v neustalém akumulování vstupujícího světla a zpracování procesorem v reálném čase. Diky tomu přístroj dokáže pracovat i v pasivním režimně při velmi nízkých hodnotách okolního osvětlení. Jasem a ostrosti obrazu přistroj Ranger PRO úspěšně konkuruje klasickým nočním viděním se zesilovačem jasu obrazu generace II+. Obraz se zobrazuje na černobílé LCD obrazovce a má ostrost po celém zorném poli. Přístroje je schopen efektivně zpracovávat zbytkové světlo ( pasivní režim) v širokém vlnovém rozsahu při obvyklém nočním osvětlení. Zabudovaná výkonná infračervená svítilna má regulací intenzity záření a používá se pří pozorování v úplné tmě ( aktivním režim). Vlnová délka záření 940nm spadá do oblasti neviditelného infračerveného světla. Po připojení vnějšího záznamového zařízení obraz lze nejen pozorovat ale i nahrávat. Pří použití v terénu uživatel ocení externí napájení přístroje,
Noční košile, pyžama
Vše nové. noční košile kostka vel.L 399,-,Noční košile černá vel. 75 B 259,-, noční košile na ramínka vel.M 229,- noční košile květovaná,dlouhá vel.48 150,-. dámské pyžamo vel.L 499,-, Osobní převzetí Beroun, kdykoliv po domluvě. Možno zaslat poštou na dobírku.
Prodám Noční Vidění PardNv019
Prodám noční vidění PardNv019 z důvodu koupě nového. - Rok zakoupený - 4x používaný - ve stále novém stavu - k nočnímu vidění baterie zdarma - zakoupeno 8500, prodejní cena 5000 Dohled v noci přes 400m Přes den barevný a v noci černobílý obraz Rozsah zvětšení: 1x24 zoom Digitální zoom: po krocích 1,5x, 2x, 2,5x 3x Objektiv: 50mm Zorné pole: 5°×3,75° Vysoké rozlišení obrazovky: 800x480 Expozice EV: -2 až 2 (upraví množství světla dopadající na matrici) Rozlišení videa: 1920 x 1080px Rozlišení fotografie: 2592 x 1940px Podpora paměťových karet: až 32 ​​GB Wi-Fi: Ano Přísvit: 850 nm Napájení: dobíjecí akumulátor 18650 (v balení) Hmotnost: 371 g Dostupné jazyky: čeština, polština, angličtina, francouzština, němčina, španělština, italština, portugalština, čínština, japonština, ruština Úprava kužele přísvitu do dálky: ANO Třída odolnosti: IPX4 (Ochrana proti vniknutí jakékoliv pevné částice, ochrana proti stříkající vodě) Možnost připojit powerbanku: ANO Rozsah pracovních teplot od -20 ° C do + 55 ° C
NOČNÍ SVĚTLO MINECRAFT REDSTONE MODRÁ,ČERVENÁ
Minecraft noční světlo Redstone Ore ... snad na každého občas přišel strach ze tmy ať již na malé děti, ale i na dospělé, kteří mají problém s orientací v noci. Pro tyto případy pár chytrých hlaviček vyrobilo tzv. noční světlo, tedy princip pracující na principu běžné baterky či žárovky, ovšem s tím rozdílem, že vydávané světlo není tak intenzivní a umožňuje nerušeně usnout. Přesto je však světlo dostatečně silné natolik aby děti zaplašili zlé myšlenky o nestvůrách a mohli si v klidu odskočit kam potřebují. Díky obrovské popularitě hry Minecraft společnost ThinkGeek vytvořila originální Minecraft noční světlo Redstone Ore, které je ve tvaru krychličky známé ze hry všem stavitelům a tvůrcům originálních světů. Světlo je v charakteristickém pixelovém designu a ovládá se jednoduchým poklepáním na krychli.rozměry cca: 10 x 10 x 10 cm materiál: ABS plast vyžaduje 2x AA baterie design: ThinkGeeK klepnutím na krychli zvyšujete a snižujete intenzitu světla šetrné LED osvětlení.Baleno v originál krabičce Minecraft. SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ obě barvy,poštovné 79Kč.
noční vidění Bestguarder WG-80, digitální binokulár
Prodám noční vidění Bestguarder WG-80, digitální binokulár. Kompletní + vlastní krytka okuláru, zakoupen 11/2020 (doklad). Plně funkční, málo a šetrně používaný. Možno prohlédnout, vyzkoušet. Dopravu vymyslíme.
Pulsar N355 noční vidění
Prodam noční vidění pulsar N355, náhradní baterie navíc V případě rychlého jednani sleva