inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám nepoužité držáky výfuku na Renaulta

Kategorie: Veteráni

4 ks.Cena je za všechny
prodám nepoužité držáky výfuku na Renaulta
Podobné inzeráty
Rám + přední vidlice Jawa-ČZ 175/356
Prodám rám a přední vidlici na Jawa-ČZ 175/356 rv. 1958. Včetně štítku a čísla rámu, které souhlasí (viz. foto). Rám vypadá rovný, není nakoplý, bohužel prošel pod rukama domácího kutila. Zadní kyvná vidlice není zatuhlá. Držáky výfuku jsou divně zkroucené (nevím jestli to je origo, nebo to někdo ohnul). Stejně tak držáky kastlíků jsou pokroucené. Držáky motoru jsou vepředu "nepoškozené", je tam vyvrtaná další díra. Vzadu navařené plechy (menší držáky), do rámu tak lze napasovat Céčkový motor. Vzadu by šli odbrousit. Na přední vydlici jsou uřezané šroubky na prostřední vzpěru blatníku. Jinak se zdá vidlice nepoškozená (chybí kryty pružin). Osobní převzetí v Poličce o víkendu, nebo po domluvě v Brně. Kontakt prosím přes email nebo SMS, potom se ozvu přes telefon. O ceně jsem ochotný jednat, pokud bude domluva rozumná. Jawa, ČZ, Tatran, Manet, Simson
Gaz 69 - výfukový systém
K prodeji. Nový. 1) příruba kolena výfuku 2) těsnění kolena výfuku 3) šrouby příruby kol. výfuk. 4) koleno výfuku 5) tlumič výfuku Možnost prodeje i jednotlivě. Výroba dílů v Ru a CCCP. Cena na dotaz.
držák výfuku ČZ 450 455
Podám držáky výfuku k našroubování čz 125 175 250 jednovýfuk kulatá držáky vlastní výroby
Ozdobná koncovka výfuku
Prodám ozdobné koncovky výfuku, vyrobené dle originálního doplňku z DDR (Auspufftatze). Vhodné na vozidla: Trabant, Wartburg, Barkas, IFA, DKW, Škoda Octavia, VAZ, Volha a jiné veterány. Koncovka je vyrobena z hliníkového plechu. Slouží k zamezení znečištění veteránů zplodinami z výfuku. Koncovku je možno zaslat Českou poštou, zásilkovnou nebo odebrat osobně. Platba možná dobírkou (Česká pošta), nebo předem převodem na účet. Volat po 16. hodině na telefon, nebo možnost komunikace mailem.
MB W123 230 CE z roku 1980 (vyměním)
Prodám MB 230 CE kupé v zachovalém stavu. STK 2024,ECO zaplaceno, absolutně vše funkční(šíbr, El.anténa) nové pneu a všechny výfuky.Motor,podvozek,spojka, brzdy perfektní. Pěkný interier i lak. Důvod prodeje fin. problémy. Výměna pouze za levnější s vaším doplatek. Nejlépe MB W124 250 D sedan. Koupeny nové prahy na budoucí výměnu. Provedené servisní úkony na vozidle: výměna motorový olej, ale už by si zase zasloužil vyměnit výměna podložka výpusti oleje výměna hydraulický olej v posilovači řízení výměna filtr v posilovači řízení výměna olej v diferenciálu výměna palivový filtr výměna palivové čerpadlo výměna tlakový zásobník paliva výměna palivový filtr před vstřikovací jednotkou výměna vstřikovací ventily výměna svíček výměna vzduchový filtr výměna autobaterie výměna silentbloků vedení řadících lanovodů výměna svodů výfuku od motoru k střední výfukové části výměna koncového výfuku výměna silentbloků výfuku výměna kompletní zadní brzdové třmeny výměna hlavní brzdový válec výměna brzdová kapalina oprava pravý přední reproduktor oprava mechanismu pravé zadní okno oprava tlačítka ovládání střešního okna nové celoroční pneu nová elektricky ovládaná anténa nové rádio s bluetooth nové koberečky v barvě čalounění nové potahy v barvě čalounění na předních sedadlech nová povinná výbava.Hotovost= 10% sleva!
KOLENA VÝFUKU CHROM JAWA PANELKA 250ccm - NOVÉ
Prodám nová chromovaná kolena výfuku na Jawa Panelka 250ccm nebo 250ccm Sport. Mám kolena výfuku i na Panelku nebo Sportku 350ccm. Matice kolena lze přikoupit za 150kč/ks. Těsnění kolena za 30kč/ks. Koukněte i na mé další inzeráty. Osobní převzetí ve Strakonicích. Možnost zaslání přepravou PPL.