inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nápis na blatník. Chevrolet 36, Apache

Kategorie: Veteráni

Prodám nápis, logo, znak, USA Pick up, Truck. Nápis na přední blatník. Lehce prohlý neopatrnou demontáží. Chevy 31, 32, 36.
Prodám nápis na blatník. Chevrolet 36, Apache
Podobné inzeráty
Chevrolet apache 1958 ,, american style pick up ,,
Chevrolet apache 1958 ,, american style pick up ,, na nenáročnou renovaci s motorem V8 305cu, Další vozy které mám k prodeji jsou také k vidění na mém profilu nebo na objednávku, vůz vám rád vyhledám a dovezu
Chevrolet APACHE 3800 LONG Panel Van
Prodávám (nejen v Evropě) raritní dlouhou verzi vozu Chevrolet Apache 3800 - motor běží krásně, jde o řadový šestiválec 235 Cui / 3859 ccm, výkon 125 koní při 4000 ot. / min. Převodovka manuální, čtyřrychlostní. Plně pojízdné a funkční, proclené, dokumentace, bez českých dokladů. jde o první generaci, třetí "facelift" - model 1958. Tento uzavřený Panel Van má rozvor dlouhý 343 cm (místo běžných 290 cm), celkovou délku pak téměř šest metrů. Délka ložné plochy uvnitř je 290 cm. Podrobnější informace na telefonu.
Fiat Tipo 1988 - 1991 - nové nápisy DGT, Fiat, Tipo
Prodám na jedničkové TIPO nové nepoužité znaky, už nebudu dávat na auto. Nápis DGT (2x), na blatníky, 1x nápis FIAT a nápis TIPO, obojí na zadní páté dveře. Za všechny čtyři kousky 1000 Kč plus zásilkovna.
nápis Škoda 120 GLS
Prodám originál nápisy na veterány ŠKODA 120 GLS. Nápis je nepoužitý, originál z výroby, materiál nerez, pouze nemá dodělané štefty na upevnění (lze připevnit třeba přilepením nebo štefty dodělat. CENA ZA NÁPIS 570,- Kč. Možno poslat při platbě předem na účet, poštovné 80,-Kč- zašlu doporučeně v bublinkové obálce. TEL 555255
Napis SKODA jako nový +klaxon
napis+klaxon spodní je nový 1500 klaxon 800 napis Octávia 500 kus
Chevrolet Caprice 9C1 Police + C10 Ambulance
Prodám zajímavý pár vozidel s majáky. 1, Chevrolet Suburban C10 Ambulance 1970 Motor 350cui V8 5,7l převodovka automatická tří rychlostní, Motor i převodovka fungují velice dobře. Výrobce Sentinel / MM USA. Výstražná světla, maják a siréna jsou funkční, nové retro rádio, nový motorový olej a filtr, nové kříže kardanu, nové zapalovací kabely, elektronické zapalování, nová baterie Optima, nové těsnění hlav motoru, sání a vík ventilů, hydroštěly, udělána sedla ventilů, nový palivový filtr a palivová pumpa i nové svody a těsnění, termostat, nové tlumiče, brzdy v dobrém stavu, topení funkční, dobré pneu, Karoserie je pevná nerezavá. Jediné místo kde bude potřeba práce je spodní strana dveří (není to vidět) Lak je stále hezký, interiér také, Sedačka řidiče má prasklinu. Zadní interiér byl opraven. Je to krásné původní profesionální auto, které lze bezpečně ihned používat. Ale jak jsem říkal, ambulance je pevná a funkční. Je nainstalováno i zapsáno také LPG. Jezdím z 90ti procent na Benzin. 2, Prodám originální i vybavený policejní speciál Chevrolet Caprice 9C1 s motorem V8 LT1. Původně sloužil v Massachusetts Department of Public Safety jako State Trooper. Po konci služby se dostal do Evropy. Byl přelakován do barev FHP, 90% vybavení je původní. Funkční všechna světla, vrchní světelná rampa Vector Federal Signal, ovládací jednotka také Federal Signal, originální siréna Caprice (velmi vzácná) vnitřní počítač i radar také funkční. Vybaven přepážkou a zadní koženkovou lavicí vysílačkami. Originální loketní opěrkou s přihrádkou na bločky Karoserie bez rzi, interiér je ve velice slušném stavu, nová klimatizace, kompresor, hadice filtr náplň, nová baterie ,nové olejové čerpadlo, těsnění vany, kříže kardanu, olej diferenciál, řemen, filtry olej motor, a čelní sklo, bylo původní zašlé. Kompletně nová klimatizace, kompresor, hadice, filtr, čidlo a náplň, Jeden z mála originálně vybavených kusů tohoto modelu v Evropě. Centrální zamykání, 2x klíče 2x ovládání imobilizér, rádio s cd, klimatizace, abs, samosvorný diferenciál, el okna, záložní baterie. Přidám nějaké základní díly jako je filtr oleje, filtr vzduchu, hlavní řemenici, vodní pumpu, řemen. Cena je za obě auta!!