inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám nabu Momo na sportovní volant

Kategorie: Tuning

Prodám nabu Momo na sportovní volant nejspíš na Opel viz foto...
Prodám nabu Momo na sportovní volant
Podobné inzeráty
Sportovní volant "Raid Silberpfeil" - černá kůže s airbagem
Volant v kůži tuning + airbag Značka "RAID SILBERPFEL"...... Dodavatel pro PORSCHE. - 340 mm - kůže - tvarovaný do ruky - airbag - kabely - konektor pro airback Sportovní volant Raid představuje špičkovou německou kvalitu. Volanty Raid často uvidíte ve vozech Porsche a v těch nejnadupanějších německých tuning autech. Raid jako jeden z mála výrobců sportovních volantů nabízí také volanty s airbagy (volanty s názvem Raid Daytona, Freeway, Silberfeil a Strada). Volanty Raid obsahují homologaci TUV pro legální provoz v kterémkoliv voze nejen pro tuning, ale-i pro běžné každodenní ježdění. Raid klade důraz na ergonomii, proto nečekejte velké designové výstřelky, ale díky perfektní konstrukci, kvalitním materiálům a praktickému tvarování budete ovládat svůj vůz s širokým úsměvem na rtech. Na netu stojí nový 14.480.-kč !!! Cena nyní od nás 5t.kč. Cena použitý dle vzájemné domluvy. Vhodný do jakéhokoli vozidla. Dle typu vozidla namontovat nábu(adaptér). (k tomuto volantu mohu dodat nábu na BMW a VW/AUDI/ŠKODA/SEAT). Jinak lze dokoupit jakoukoli nábu (adaptér). Odběr po domluvě osobně kdykoli. Dodání kamkoli po ČR ZDARMA !!! Velmi pěkný kousek. První foto je ilustrativní. Jedná se o identický model na fotech.
Sportovní volant a nějaké příruby
Prodám sportovní volant v poněkud horším stavu ale omotat ho páskou a na nějaký ten amatérský závoďák by stačil Má také svoji nábu která myslím pochází z VW Golf II a nebo BMW E36 To si nejsem jistý ale pro jistotu jsem na ni napsal rozměry Na volantu je také originální tlačítko klaksonu Momo které k volantu původně nepatřilo Dále mám na prodej další příruby: Ta rozvrtaná s průměry volantové tyče 22 a 17 mm je opět buď Golf II nebo BMW E36 Nevím už která je která Poslední označená průměrem 17mm je pravděpodobně z vozu Škoda 120 Vozy které uvádím berte s rezervou a kupujte na vlastní zodpovědnost Můžu jakkoliv vyfotit nebo změřit ale nemůžu zaručit že to sedne na vaše auto Dík za pochopení Cena záleží na domluvě ale orientačně 300-500 za kus
P: nábu Raid Peugot
Prodám nábu Raid M188 Raid pro vozy peugot 205, 309
Koupím tříbarevný sportovní volant
Koupím tříbarevný volant RAID Dino nebo jiný barevný volant třeba MOMO Benetton Harlequin F1 formula ,momo benetton.
Závodní sedačka Sparco Sprint, FIA platná do 2027
Závodní sedačka Sparco Sprint s platnou FIA homologaci do roku 2027, červená, úplně nová, nikdy nejetá, pouze nasazená v autě na zkoušku. Koupila jsem nakonec ušák. Cena 4 500,-. Volant MOMO červeno černý, na klasickou šesti díru nábu, průměr 320 cm, má homologaci E do silničního provozu, úplně nový, nepoužitý. Cena 3 500,-. Nába / náboj na volant pro usazení sportovního volantu. Na Audi A3 z roku 2005, nikdy nepoužitá. Cena 800,-.
Prodám volant MOMO
Prodám sportovní volant MOMO vel. 35cm, model Tuner, typ KBA 70116.