inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám motorové oleje

Kategorie: Ostatní

Olej SHELL RIMULA R6M 10W-40 - 400 L - cena za 1L - 60,-Kč.

Olej Shell Spirax S4 ATF HDX - 200 L - cena za 1L - 60,-Kč.

Olej MOL Hykomol K 85W-140 - 200 L - cena za 1L - 60,-Kč.

Olej Shell Spirax S3 AX 85W-140 - 200 L - cena za 1L - 60,-Kč.

Shell Gajdus V220C 2 - 50 kg - cena za 1 kg - 80,-Kč.

Mobil Grease XHP 222 - 50 kg - cena za 1 kg - 80,-Kč.

POUZE OSOBNÍ PŘEVZETÍ HAVÍŘOV.
Prodám motorové oleje
Podobné inzeráty
Smeták, koště motorove, zametac, zametaci kartac.
Prodám motorové koste. Motor Honda, záběr 110cm. Najeto 10mth. HPnet@ motorove koste, motorovy zametac,zametac, zametac snehu, zametac listi, zametac pred traktor, zametaci kartac.
Sudy kovové 200 litrové od oleje za 250 kč
Prodám i jednotlivě poslední dva kusy tyto sudy plechové pozinkované staré s obručemi většinou od oleje. Dále ještě 200 litrové a 60 ti litrové, nastojato plechové od motorového oleje,viz. foto sudu TEXACO a starší s obručí většinou od vyjetého oleje. Pokud chcete konkrétní značky - nápisy na sudech, kontaktujte mne telefonicky, sudy průběžně mněníme. Všechny jsou ok, víčka těsní. Mám na prodej ještě Sudy 60 l od oleje, plastové sudy a soudky v různých typech a velikostech - jsou uvedeny v dalších inzerátech na bazoši - podívejte se.
Hořák na vyjetý olej - chcete topit levně? - 100% funkční
PROSÍM O NEKOPÍROVÁNI FOTO!!! (hlavně to platí pro TEBE, Marek ze Slovenska) Nabízím univerzální hořák,který je možné použit v různých kamnech/kotlů.Bez úpravy kamen/kotle.Jednoduchá instalace a to vsadit do otvoru místo popelníku nebo do spalovací části,dle typu kamen/kotle.Horák ma zabudovanou trubku pře odtok přebytečného oleje,pokud by se miska plnila nespaleným olejem,odteče zpátky přes hořák mimo kotel. Levnější varianta je přívod oleje do hořáku samospádem,nebo za příplatek s podávacím čerpadlem .Čerpadlo v jiný nabídce. Regulace hořáku je za pomoci kohoutka (součást hořáku) a ventilátorem který má plnou regulaci otáček (součást hořáku).Výkon regulovatelný cca od 7 KW do 35 KW. Spotřeba oleje od 0,5 l/h do 2 l/h. Rozměry spalovací misky je 20cm šířka a 10 cm výška. (je možné tyhle rozměry upravit dle kamen/kotle). Ventilátor je na 220V,65W. Ventilátor,který je součásti je možné také zakoupit jako náhradní díl ( 2500 Kč), take regulaci otacek ( 600 Kč). Nabízím ho již cca 7 let,spousta spokojených zákazníků. Hořák je vyroben se silného plechu (4mm).Sám ho používám v garáži,dříve v baráku kde mám centrální topení.No,studna vyschla a tak ho používám už jenom v garáži,tolik oleje si seženu. Nevýhodou hořáku je hlučnost (ne nějak extrémně) a čištění před zatopením. Počas topení, ne ni potřeba nic čistit.Pokud topíte dřevem nebo uhlím,taky musíte před zatopením kamna/kotel vyčistit. Výhoda hořáku je univerzálnost,použitelnost v různých kamen/kotlů Pokud vám vyschne studna tak přechod na topení s tuhým palivem,ne ni problém.Z komína vám nejde žádní kouř,který by znepříjemňoval pocit tepla. Ještě bych vzpomenul jednu věc a to,že trubka kterou se dopravuje olej do spalovací komory je vyndavací a je ji možné vyčistit a ne jak konkurence,který se pokoušejí napodobovat můj hořák.Když jsem začal nabízet hořák na Bazoši nebyl ani , našli se šikulové který ho kopírují,ORIGINAL JE JEN JEDEN. Pokud máte přísun oleje,tak je to ideální řešení. Přikládám video jak jednoduché zatopit.
Sada pro kompletní výměnu oleje Can-am G2
Nabízím sady aditivovaných olejů od firmy Valar pro čtyřkolky Can-am Renegade/Outlander 500 - 1000 ccm. Vhodné i jako vánoční dárek. Sada pro G2 obsahuje: 1 l oleje 75W - 140, 1 l oleje 75W - 90, 3 l oleje 5W-40, olejový filtr, těsnění pod víčko olejového filtru, těsnění pod výpustný šroub.
SU7000
SU7000 SUR34HGBFRKG/W/US-100-IPF Přesné měření průtoku, spotřeby a teploty média Vhodné pro vodu, oleje a glykolové roztoky Pro instalaci do potrubí Se spínacím výstupem, analogovým výstupem a pulzním výstupem Jasně viditelný 4místný LED displej Vlastnosti produktu Počet vstupů a výstupů Počet digitálních výstupů: 2; Počet analogových výstupů: 1 Rozsah měření 0...50 l/min 0...3 m³/h Procesní spojení závitové připojení G 3/4 ploché těsnění aplikace Zvláštní vlastnost Pozlacené kontakty aplikace funkce počítadla; pro průmyslové aplikace Instalace připojení k potrubí pomocí adaptéru Média voda; roztoky glykolu; chladicí kapaliny; oleje Poznámka k médiím nízkoviskózní oleje s viskozitou: 7...40 mm²/s (40 °C) vysoce viskózní oleje s viskozitou: 30...68 mm²/s (40 °C) Střední teplota [°C] -10...80 Hodnocení tlaku 16 bar 1,6 MPa Elektrická data Provozní napětí [V] 19...30 DC; (na SELV/PELV) Spotřeba proudu [mA] 100 Min. izolační odpor [MΩ] 100; (500 V DC) Třída ochrany III Ochrana proti přepólování Ano Doba zpoždění zapnutí [s] 10 Vstupy / výstupy Počet vstupů a výstupů Počet digitálních výstupů: 2; Počet analogových výstupů: 1 Vstupy Vstupy reset počítadla Výstupy Celkový počet výstupů 2 Výstupní signál spínací signál; analogový signál; pulzní signál; (konfigurovatelné) Elektrické provedení PNP/NPN Počet digitálních výstupů 2 Výstupní funkce normálně otevřeno / normálně zavřeno; (parametrizovatelný) Max. úbytek napětí spínací výstup DC [V] 2 Jmenovitý trvalý proud spínacího výstupu DC [mA] 250; (na výstup) Počet analogových výstupů 1 Analogový proudový výstup [mA] 4...20; (škálovatelné) Max. zatížení [Ω] 500 Analogový napěťový výstup [V] 0...10; (škálovatelné) Min. zátěžový odpor [Ω] 2000 Pulzní výstup průtokoměr Ochrana proti zkratu Ano Typ ochrany proti zkratu pulzní Ochrana proti přetížení Ano Ne nové ale nepoužité. S fólií na displayi K dispozici 1ks
Motorové kolo Schwinn r.v.1937
Prodám toto motorové kolo, pojízdné, momentálně jen špatná cívka. Cenu nabídněte.jen vážným zájemcům .