inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám motokolo obsah 80ccm

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, prodám motokolo o obsahu 80ccm. Motor je úplně nový jel jednou a to kilometr. Vše plně funkční
Prodám motokolo obsah 80ccm
Podobné inzeráty
Tuning Motokolo +hromada náhradních dílu
Nabízím 2x50ccm a 2 lepší motory 80ccm s gtx hlavou 1 s 120ccm zbytek jsou 80ccm Mám jich tolik prtz nejsem zdatný mechanik tak jsem vždy koupil novej s tímhle kompletem vás nějaká porucha nepřekvapí aspoň mě tedy nepřekvapila Momentálně jezdím na tom černým horáku mám tam namontovány plasty z pitbijku je to pohodlnější v případě zájmu vám tam muhu dát obyč sedačku motor na horáku je gtx 80 ccm se sportovním karburatorem motor je starý 2 měsíce motokolo tohle by se dalo už přirovnávat ke crosce protože díky dvou výfuku to má lepší odvod spalin tím pádem i kroutici moment a zas díky velkymu zadnímu kolu a malý rozetě tak i rychlost a krásný zvuk ???? max rychlost 60km/h až 70km/h na na kdejaký vesnici nemá konkurenci (babeta,simson atd) dobrý motocykl od 13/14 let obzvláště díky tomu že se seznámí bliž s motory a může s tím jezdit po silnici prodávám z důvodu přechodu na silnější motorku
Prodám motokolo 80ccm
Cena dnes 4000 Motokolo jede krásné Nejezd 200km Není pomalu ani zajeté Kupováno minulí rok
Retro motokolo
Prodám plně funkční motokolo 80ccm.
Motokolo 80ccm
Motokolo 80 ccm funkční
Složím motokolo
Dobrý den, rozhodl jsem se skládat motokola, o obsahu 49ccm a 80ccm. Jenom mně musíte dát kolo o velikosti rámu 18,5-21. S tím, že mě zaplatíte zálohu a já bych vám motokolo složil. Kdyby někdo chtěl tak jedno kolo mám. Kdo by měl zájem , nebo by to někoho zajímalo tak mně buď zavolejte a nebo napište.
Motokolo 110 ccm
Dobrý den prodám své motokolo 110 ccm. Kolo značky Favorit a motor značky Sunway. Motokolo pouze sestaveno a zajetý válec v motoru. Vše plně funkční bez problémů. Maximální rychlost 80km/h.