inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam modem

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Nevyuzity
Prodam modem
Podobné inzeráty
Modem TP-Link TD-W9960 300Mbps novej
Dobrý den prodávám Nový modem jenom je rozbalený všechno funguje záruka 2 roky kupoval jsem z datartu za 1100 a prodávám za 700 můžu udělat malou slevu
Modem Zyxel
Modem Zyxel ovládání a připojovací kabely s disketou na zapojeni. Jde i když máte internet UPC, mám internet UPC a směle jsem ho používala.
COMTREND VR 3026e
Prodám použitý,ADSL/VDSL modem / router Comtrend VR-3026e v2
Prodám gramofon Dual cs 415-2
Prodám gramofon Dual cs 415-2 málo používaný, přidám závaží na vinyli. Prodám z důvodu přechod na Teslu.
Prodám sestavu Pioneer+reproduktory Quadral
Prodám sestavu Pioneer+reproduktory Quadral po plném odborném servise vše plně funkční, repro komplet po opravě. Nedostatky dle foto pohmožděne rohy beden a potrhana síťka na krytu repro. Prodám pouze jako komplet. Rozumná dohoda možná.
PRODÁM 2 KS RÁDIA VEF 204 a VEF 206 I JEDNOTLIVĚ
Prodám 2 ks. RÁDIA: - VEF 204, obr. 5-9 za 1000,-Kč - VEF 206, obr. č. 1-4 za 1000,-Kč výrobce: Рижский электротехнический завод ВЭФ, Sovětský Svaz! Velmi zachovalá, plně funkční. Prodám i jednotlivě. Jak můžete zůstat lhostejní k takové kráse? Úspěšná kombinace přísných linií a lesklého chromu dodává rádiu zvláštní osobitosť. Přitom je stejně spolehlivé jako útočná puška Kalašnikov! Navzdory vysoké ceně, 99 rublů 02 kop., nebyla poptávka po přijímači nikdy uspokojena. V dnešní době je vzácností, že můžete chytit rozhlasovou stanici v pásmech DV a MW, na krátkých vlnách je slyšet pouze čínská a arabská řeč.