inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám modely aut

Kategorie: Doplňky

Prodám dekorační model auta, čtyři různé modely, vyrobeno celé z plechu včetně interiéru, nepoškozené, délka 35 cm, cena 400 Kč za kus, při koupi 3 kusů cena 300 Kč za kus, tel 104 081.
prodám modely aut
Podobné inzeráty
Nabidnete Lidl sberatelska vitrina na modely Livarno
Prosim, nabidnete mi Lidl sberatelskou vitrinu na modely (Livarno), 1)preferuji hlavně barvu "BUK" (bezova vpravo+samotna na foto) 2)nebo pak "DUB" (svetlá vlevo) 3)bílá do rozumné vzdálenosti. Obrazky pro predstavu. Dekuji za nabidky z cele ČR. Plati do smazání.
Nová bílá polička na kořenky.
Prodám novou,nepoužitou poličku hodící se na kořenky,modely autíček ,do koupelen,nebo různé delorační předměty.Rozměry:výška 60cm.šířka 52cm. hloubka 15cm.a mezery mezi příčkami 15cm.Cena při osobním odběru v Orlové 600Kč. Možnost i zaslání.
Slnecne Okuliare Oakley Oil Rig cierny ram, tmave skla
Predam slnecne okuliare Oakley Oil Rig cierny ram, tmave skla, cierne logo Okuliare su nove,nikdy nepouzite Balenie obsahuje obal na okuliare a handricku na cistenie Cena 20eur Mam aj inu farbu z tohoto modelu Uprednostnujem komunikaciu cez mail.Ak nedviham telefon pisat SMS Mam aj ine modely,pozrite aj moje dalsie inzeraty
3x SLUNEČNÍ BRÝLE - RŮZNÉ ZNAČKY A MODELY
Při odběru 3 a víc věcí + přidám zdarma dárek jako bonus. Každá věc výměnou za něco nebo prodej. Sluneční brýle Belutti - uni model, pro muže i ženy. Jsou tmavé, černé. Skla nejsou úzká, ani široká a lá mouchy, je to normální model. Originál! PC přes 2690Kč. Byly párkrát nošené. Za něco nebo prodej 1000Kč Nové černé sluneční brýle v designu Dior - zdobené pacičky, na pohled není poznat, že nejsou origo. Je to hezký model. Pro mě nevhodný dárek - nebudu je nosit, protože mají široká skla a lá mouchy. PC přes 1500Kč. Za něco nebo prodej 500Kč Dětské pro větší děti černé sluneční brýle - výměna nebo prodej nebo zdarma k nákupu více věcí pro děti Osobní převzetí v Praze + každá věc za něco - nová káva, drogerie, stravenky, uni šeky, apod.
Lebka býka longhorn, bůvol, bizon
Umělé modely. V životní velikosti: bizon, skot, indiánský motiv, zlatá a černá lebka ghotic- 1800Kč bůvol s mohutnými rohy na čele 2300Kč longhorn s dlouhými rohy 160cm- 2300Kč Poloviční menší tři druhy modelů- 950Kč rozpětí 160cm- neposílám poštou, ostatní se dá, raději ale osobní odběr. Prosím volat pro rychlejší a jasnou domluvu, popřípadě "odpovědět na inzerát" Materiál- pryskyřice.
Prosklená vytrína
Podám menší vytrínu pro zběratele na zeď do které je možné dát ozdobné předměty nebo modely autíček nebo vláčky. Vytrína je nová nerozbalená jen dlouho ležela ve sklepě v regále. Rozměry 80X60X9,3cm.