inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Mirabelkovici Žufánek

Kategorie: Potraviny

Prodám výroční Mirabelkovici od Žufánka, 0,5 l osobní odběr ostrava Poruba
Prodám Mirabelkovici Žufánek
Podobné inzeráty
Prodám mirabelkovici
Dobrý den, prodám kvalitní 49% mirabelkovici. Možný osobní odběr v Uherském Hradišti a okolí nebo zaslání poštou.
Prodám lahev Žufánek Pepper Gin
Prodám lahev žufánek pepper gin, i s ozdobnou krabicí, osobní odběr ostrava poruba
Prodám mirabelkovici
Dobrý den, prodám letošní 49% pálenku z domácích mirabelek. Cena je uvedena za litr. Možnost osobního odběru v okolí Uherského Hradiště nebo zaslání poštou v PET lahvích (k ceně připočteno poštovné).
Absinth Žufánek Mead Base
Sešly se mi dvě lahve, jednu prodávám. Je to limitka, Ročník 2021, Preferuji osobní odběr, mohu zaslat poštou nebo zasilkovnou.
Žufánek - Hirsch 007 černý a bílý CZ kolek
I´M TOO OLD FOR THIS S**T Limitovaná F**K COVID edice Je to první český OLD TOM STYLE GIN Je namíchán z 007 bylin a má dvě varianty etiket. Černou, která představuje současnou nelehkou dobu, a bílou, která je nadějí pro budoucnost. Láhve jsou vyrobeny v jedinečné limitované edici 170ks, jsou číslované a všechny ručně podepsané. Naprostý originál první svého druhu v ČR. S lahví obdrží každý také osobní dopis. Vyrobeno pouze 170 lahví od černé a 170 bílé. Osobní převzetí nebo zásilkovna.
Ketomix omeleta koktejl polévka puding
Prodám výrobky od ketomixu nenačatá balení po deseti porcích polévky zeleninové omelety sýrové omelety zeleninové pudink vše na fotografii dále neotevřený koktejl 15 porcí výběr možný z 6 příchutí které jsou součástí původní cena všeho v 6200 Kč Vzhledem k tomu že jsou po expiraci a U každého je vyznačené datum na fotce, na což upozorňuji Prodám celý tento komplet za 2500 Kč všechno je v pořádku. Skladováno v suchu NEOTEVŘENÉ expirace je doporučená doba spotřeby Zhubla jsem 20 kg již dále nebudu držet jsou to zbytky po dietě. Jeden produkt jsem načnula a zkusila (v pořádku není součást prodeje -všehcny jsou zavakuované orginál) skladováno v suchu je to doporučená expirace nic z výrobků není vadné přesto na to řádně upozorňuj 1ks balení 10 porcí- kupní cena 595,-Kč nyní 250 Kč Koktejl plus 2 příchutí 300,-Kč PC 595,- Kč...ostatní příchutě ks 50 Celek prodám za 2.500,-Kč z původní ceny 6.000,-Kč Inzeruji na více bazarech