inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám malovaný obrázek pro děti - Dívka s balónky - tisk

Kategorie: Ostatní

Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Dívka s balónky - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4.
Autor - Barbora Fausová

Rámeček je již v ceně.

Technické parametry:
Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou.
Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti.

Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm
Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm

Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Prodám malovaný obrázek pro děti - Dívka s balónky - tisk
Podobné inzeráty
Prodám ručně malovaný obrázek pro děti - Medvídek s balónky
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Medvídek s balónky - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Kombinovaná technika s fotografií. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Prodám malovaný obrázek pro děti - Žirafy - reprodukce, A4
Prodám malovaný obrázek pro děti - Žirafy - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Balonky + HI-FLOAT
Prodám barevné balonky viz. foto + HI FLOAT pro delší životnost létání nafouknutím heliem.Množství HI FLOAT cca 2,5 L, svítící led balonky 25 kusů, bílý balonky 18 kusů, tmavě zelené 118 kusů, zlaté balonky 69 kusů, zelené perleťové 45 kusů, bílé perleťové 110 kus.Cena dohodou
Prodám obraz Děti a zvířátka - ručně malovaný obrázek tisk
Obrázek dětský dekorace do pokojíku s rámem - Děti a zvířátka - vtipný, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Prodám malovaný obrázek A4 - Děti a duha - v rámu, tisk
Obraz pro děti do dětského pokoje s rámem - Děti a duha - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro dítě, do dětského pokojíku - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Veselý obrázek pro děti, Slůně s ptáčky, reprodukce dětská
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Slůně s ptáčky - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.