inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Make N Break

Kategorie: Ostatní

Stavby vytištěné na kartách a dřevěné stavební díly k jejich realizaci. Hráči mají v každém kole postavit stavbu znázorněnou na předchystané kartě. Při realizaci stavby v dodrženém časovém limitu mohou hráči získat potřebné body a pokračovat směle ve stavebním úsilí tak, aby zvítězili.

Obsah sady:

časoměřič, 10 velkých dřevěných stavebních kostek
Prodám Make N Break
Podobné inzeráty
Tetovací strojek na permanentní make-up Academy-S
Prodám strojek na permanentní make-up od Sviatoslav Otchenash. Používaný jen pár měsíců. Mám strojku více a hodně střídám
Lynne - dáms. top s rolákem bez rukávů - M/L?
Stav viz foto, další kousek který pomáhám prodávat kamarádce, udávaná velikost M/L, foto i s metrem, udávaný materiál 97% akryl a 3% lycra, doporučuji prát po rubové straně šetrně na 30° až 40°, záleží jakou máte pračku, vyrobeno v Řecku, jinak velice příjemný materiál, top vhodný na chladnější letní večery, nebo na podzim, jaro ale i v zimě, záleží na vás a dle situace, vypadá elegantně, zároveň je možné nosit do sportovního stylu, zadní část materiálu taková příjemná jakoby teplá - částečně i přední část, zajímavě řešeno, zhotoveno, jsem perfekcionistka... snažím se co nejlépe popsat a nafotit, původně jsem myslela že má top nepatrné žmolky, ale je to možná takový typ textilního materiálu. Jinak barva je taková ne úplně zářivá bílá proto dávám do popisu bílokrémová,... Mé oblečení je čisté, vyprané, ale pokud najdete make-up způsobeno při focení inzerce (tady určitě najdete make-up), tak se moc omlouvám... PROSÍM čtěte,děkuji: -NEREKLAMUJI - bazar,ne e-shop -SMS+WhatsApp = kdykoliv -přes WhatsApp mohu poslat více foto, které se mi sem nevešly -pouze slušní a vážný zájemci,jinak blokuji OSOBNÍ ODBĚR V LOVOSICÍCH nebo (DOPORUČENĚ poštou nedoporučuji=drahé), ZÁSILKOVNA,ale POZOR: posíláte mi nejlépe přes WHATSAPP Vaše: -jméno/příjmení/tel.č./mail/a kam odeslat -poté posílám č.mého účtu -posíláte mi POUZE částku za zboží -zadáváte a zaplatíte si zásilkovnu SAMI =nezodpovídám;pojištění záleží na Vás -poté mi posíláte ofocený KÓD pro odeslání =POZOR nejdříve musím mít peníze na účtu, poté kód,ať stihnu zabalit a do lhůty 5ti dnů odeslat -posílám foto balíčku/štítku ze zásilkovny -ručně vypisuji i Vaše údaje,kdyby se štítek odlepil,proto je požaduji,pokud nechcete,nevadí,záleží na Vás =z důvodu Vašeho zájmu o zásilkovnu a mé neschopnosti placení přes tel.,jsem se rozhodla “touto cestou”,abych Vám vyhověla (Hackeři mi napadli bankovní účet,proto mám blokované placení přes telefon - zásilkovna se dá pouze platit přes telefon, předem děkuji za pochopení)
Make Love
Liana Laga: Make Love
Minelab Equinox 800 + 2x cívka / TOP STAV / záruka
Prodám jeden ze svých detektorů kovu. Ideální pro začátečníky i pokročilé, kteří chtějí výkonnější stroj za zajímavé peníze s kompletním příslušenstvím. Jeden z nejoblíbenějších detektorů kovu celosvětově. Model prodávám s dvěma cívkami, standardní 11" a 6", která je vhodná do více znečištěných oblastí. Používal jsem občasně s přáteli, stejně jako zbytek svých detektorů, chodíme jen párkrát do roka. Záruka ještě více jak rok. (04/2024). Stav - velmi pěkný, LCD(byla folie), zbytek s minimálními známkami užívání - choval jsem se k němu hezky - viz foto. Pouze drobné oděrky po těle a tyčích. Sluchátka nebyla NIKDY použita! Originální krabice + další nepoužité ochranné folie. Detektor se napájí pomocí Minelab USB kabelu. JEDNÁ SE OSOBNÍ PRODEJ Kupován za 24 500,- + 4500,- druhá cívka. SPEC: Základní technická dataPracovní režimy - Park (les) | Pláž | Pole | Zlato Pracovní profily - 8 (2 na každý detekční režim) Tlačítko profilu uživatele - Ano Pracovní frekvence - (kHz) Multi, 5, 10, 15, 20, 40 Odrušení interferencí - Automatické | Manuální (-9 až 9) Odladění vlivu půdy - Automatické | Manuální Citlivost - nastavitelná 1-25 Hlasitost - nastavitelná 0-25 Úroveň prahového tónu - nastavitelná 0-25 Prahová rozteč - nastavitelná 0-25 Identifikace cíle - 50 segmentová diskriminace (Železo: -9 - 0 | Neželezné kovy: 1 - 40) Audio tóny - 1, 2, 5, 50 Tone Break – železné a neželezné kovy Tone Pitch – železné a neželezné kovy Tone Volume – železné a neželezné kovy Indikátor hloubky - 5 úrovní Délka - 1440 mm Hmotnost - 1,34 kg Standardní cívka - 11"/28 cm 2D inteligentní cívka (vodotěsnost až do 3m) "sonda je dodávána s krytem" Sluchátka (součástí balení) - Sluchátka Bluetooth a aptX ™ Low Latency (nejsou voděodolná) Bezdrátový přijímač WM 08 (součástí balení) Monochromatický LCD displej s posvícením Podsvícení LCD – čtyři úrovně: Nízká | Střední | Vysoká | Vypnuto Baterie - Vestavěná dobíjecí Lithium-iontová baterie Výdrž baterie - Cca 12 hodin Vodotěsnost - do 3 m Pracovní teplota -10°C až +50°C Klíčové technologie - Multi-IQ | 5F × 8 | Wi-Stream | Bluetooth | AptX ™ Nízká latence Ostatní příslušenství - USB nabíjecí kabel (1,5A), vícejazyčná ochranná fólie LCD Software – možnost upgradu připojením USB (Windows a OSX) Osobní předání možné v Teplicích (klidně s vyzkoušením), event. možné zaslání PPLkem celá ČR.
prospekty, Dacia 1310, Wartburg 353
prospekt Dacia 1310 break Dacia 1310 Tx obojí Mototechna cena 750,- Kč za kus. Wartburg 353 prospekt cena 700,- Kč možno předat na trase Praha Tachov po D5 , prosím pište na email martinxxl@
Tipy a triky na fotbal, basketbal, golf a další sporty
Unikátní DVD kolekce nejrůznějších triků a dovedností z různých oblastí sportu a zábavy, doplněnou postupnými návody ve stylu krok za krokem. Konečně se dozvíte, jak dotyčný fígl zvládnout a nacvičit tak, aby ostatní jen tiše záviděli! Vše je názorně vysvětleno a napsáno i v přiložené knize, zpomaleně, vteřinu po vteřině a tak postupně odkrýváte ona zmíněná tajemství. To vše je doplněno unikátní obrazovou 320 stránkovou publikací! Spousta TV pořadů nám dnes nabídne ukázky nejrůznějších triků a dovedností např. ve fotbale, tanci, skateboardingu a nejrůznějších streetových záležitostech, ale nikdy přesně nevidíte jak to onen dotyčný vůbec dokázal. Jak je vůbec možné natrénovat finty v kulečníku, na kole, na skůtru, v basketbalu... To se nikdy nedozvíme. Jen koukáme s otevřenou pusou a němým úžasem na lidi, kteří něco umí a jsou v tom dobří! Tento cenami ověnčený DVD BOX obsahuje kompletní výuku na celkem 9-ti hodinovém obrazovém materiálu (3x DVD). Vše je navíc krásně zabaleno v originál- ním boxu. 3x DVD (9 hodin - 250 triků a dovedností), Region 2 (Evropa) 1x 320 stránková obrazová publikace všech triků a dovedností Rozměry DVD boxu: 14,5 x 19,2 x 4,5 cm Triky a dovednosti zahrnuté na obrazovém materiálu: hod frisbee talířem kouzla v casinu fotbal triky s pistolí basketbal proplétání propisky mezi prsty freestyle fotbal přetahování lanem skateboard karetní kouzelnický trik žonglování triky na kole rugby golfový trik barové triky bazén street bike break dancing trik s holí yo yo triky skůtr a mnoho dalších... Zakoupeno v r. 2009 jako zboží na eshop, dosud nijak nepoužito, nové. Cena k jednání 500 Kč.