inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám lodní elektromotor MINN KOTA

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám lodní elektromotor MINN KOTA
Prodám lodní elektromotor MINN KOTA
Podobné inzeráty
ZODIAC ZOOM 310S s el. motorem MINNKOTA
na moři nejetý, jen republikové vody.Člun do 400kg,pro motor 10PS.2komory, které neuchází,nafukovcí kýl,pevná podlaha.lepený ze spoda jen podlaha.Nikde není trhlá, jen lehce prodřená,z vrchu to není skoro vidět,viz jedna fotka.K člunu jen jedno veslo, druhé mi ukradli,vak do lodě,nožní pumpa,pojezdová kolečka,lodní pytel na podlááky,přepravní taška UMBRO za 4000,polstr na lavičku v kombinaci s taškou.motor najeto do 100hodin, spíš daleko mín. Ve své době(2010,kdy jsem ho kupoval) nejsilnější 12V verze. Ještě bez indikátoru baterky.Nemám pro něj už využití, za 3roky zpět jen jednou na vodě motor- rozumná dohoda možná člun na foto není pořádně nafouklý a je bez podlážky,tak vypadá trochu "zvadlý" pouze osobní odběr-cca 55kg,za 4kč/km po zaslání peněz na naftu předem na účet můžu dovézt. Počítá se cesta tam i zpět možná za menší peníze na aukru v aukci číslo 7
tovární plachetníce Daimio 7,1 m, včetně vleku s TP
Prodám plachetnici. Délka 7,1 m, šíře, 2,45m, ponor 1,2m. Německé výroby Nautiales du Sud, model Daimio. Rok výroby 1979. Závěsný kvalitní elektromotor Minn Kota Endura max. Spaní 4 osoby, chemický záchod, malá kuchyňka. Loď je suchá, neteče do ní. Včetně, plachet, piáno easylock, kotvy, vinšny, lana, kompletní takeláž. Vlek k přepravě lodi v ceně Heku. Nyní odhlášený, s německým TP. Dá se dát na vodu a vyrazit, ale lepší by bylo přes zimu vyčistit vyčistit a provést drobné opravy. Nový antifouling (plechovky s antilfoulingem přidám v ceně). Zimní cena. K prohlédnutí v Nové Peci po domluvě..
Člun Boat 007 320
Prodám velmi málo používaný člun Boat 007, včetně výbavy (střecha, vesla, 2x sedák, překližková podlaha, nožní pumpa , obal, vše originál). možnost přikoupit zánovní elektromotor Minn Kota 55ibs (cena 7900Kč)
Rybářská Lodˇ Linder sportsman 400 s HONDA 30BF.
Lod vybavená na chytání přívlačí,Motor HONDA 30BF tří válec s nízkou spotřebou a dostačujícím vykonem rychlostí 40km/h.El start, hydraulický trim,Výbava el kotva,držáky prutů,přídový motor MINN KOTA na 12V s GPS.2 baterie 100ah,nádrž na 12l.Spousta prostoru držáky prutů,Info jenom po tel,Na sms nereaguji.
Koupím příďový motor na loď
Koupím příďový motor na loď MotorGuide, Minn Kota atd. Děkuji za nabídky.
elektromotor Haswing 1.0 - 65LB - BAZAR
elektromotor Haswing 1.0 - 65LB s maximilizerem a sklopnou rukojetí - BAZAR. Haswing 1.0 - 65 LB je elektromotor na jednu 12 Voltovou baterii. Má plynulý chod přidávání plynu (0-100%). Tento motor je vybaven bezkartáčovým motorem takzvaný brushless, což z něj činí nejmodernější elektromotor na trhu, v motoru nedochází ke tření uhlíků, což se projevuje ve spotřebě baterie i vysoké rychlosti při výkonu 65 lb. Zároveň je vybavený panelem s diody, který ukazuje stav nabití baterie. Díky moderním technologiím patří k nejlehčím na trhu. Elektromotor je vybaven rychlo-výklopným systémem, což majiteli zpříjemní přijíždění ke břehu. 3 listá vrtule v ceně. 12V 50A Váha: 7,9 kg Výkon: 600W Tah: 65LB Třílistá vrtule Ukazatel stavu baterie 3x LED