inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám letošní vlašské ořechy -suché z mé bio zahrady.

Kategorie: Ostatní

Prodám letošní vlašské ořechy -suché z mé bio zahrady. Neloupané i loupané.Tel.
Prodám letošní vlašské ořechy -suché z mé bio zahrady.
Podobné inzeráty
VLAŠSKÉ OŘECHY LETOŠNÍ NELOUPANÉ
VLAŠSKÉ OŘECHY LETOŠNÍ NELOUPANÉ 10kg 1 kg 39,-Kč růžence, svícen,levandule-polštář, koš,sklenky, nůž na pečivo a sýry, magnetky kotva delfíni, hrneček, polštář nový 90x70cm
VLAŠSKÉ OŘECHY
Prodám vlašské ořechy z letošní sklizně.Ručně loupané.Vysušené,velmi chutné,chemicky neošetřované,z vlastní zahrady.cena 170Kč čtvrtky,180Kč pů.
Vyloupané vlašské ořechy - drobnější
Prodám vyloupané vlašské ořechy z podzimní úrody, drobnější kousky, možné navážit do balíčku po 1 kg a 0,5 kg. Ořechy pochází z vlastní zahrady v Polabí a v Podkrkonoší. Předání nejlépe v Holešovicích, po domluvě je možné předání i v centru, na Praze 4 (u metra Pražského povstání, Pankrác, Budějovická). Mohu zaslat poštou i přes zásilkovnu.
Vlašské ořechy
Prodám neloupané, vlašské ořechy, sklizeň 2022, z vlastní zahrady. Bio kvalita. Pouze osobní odběr. Cena: 30 Kč / kg. Kontakt pouze telefonický na telefonním čísle: 383 360 (Vizovice)
PŘÍRODNÍ ZAHRADY,PERMAKULTURA-DESIGN,PORADENSTVÍ,CERTIFIKACE
PŘÍRODNÍ ZAHRADY A PERMAKULTURNÍ POZEMKY -ZAHRADY V SOULADU S PŘÍRODOU: nabízím zpracování designu, odborné poradenství, certifikaci přírodních i ukázkových přírodních zahrad; soukromých i školních, pomoc s realizací. Jsem certifikovaným poradcem pro přírodní zahrady. Pomáhám tvořit zelené prostory, kde se cítí dobře lidé, rostliny i zvířata. Poradím Vám, když si nejste jisti. Pomohu Vám na cestě k získání plakety (ukázkové) přírodní zahrady. Mojí parketou jsou zahrady venkovského rázu se zapojením permakulturních struktur a prvků. Mé zahrady bych vystihla jako „pěstěně divoké“. Velkou pozornost věnuji při designu zahrady domácím i volně žijícím zvířatům. Návrhy kreslím pastelkami a jejich nedílnou součástí je i podrobný průvodní text. Jsem majitelkou ukázkové přírodní zahrady Na Dlani nedaleko Jihlavy. Jsem externí poradce české centrály Přírodní zahrada, z. s., na jejichž stránkách mě jako "Kozu v petrželi" také najdete.
Prodám vyloupané vlašské ořechy
Prodám vyloučené vlašské ořechy - letošní. Cena uvedena za 1 kilo.