inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kulisu řazení

Kategorie: Veteráni

Prodám kulisu řazení zřejmě na nějaké staré auto, cena je včetně zásilkovny.
Prodám kulisu řazení
Podobné inzeráty
motor ND závodní soutěžní šestidenní scott karter řazení 175
Koupím díly na motory čz scott 125 - 250 levý karter na starší či novější provedení skott s mezikolem i bez řazení hřídel či jakékoliv díly protikus na páčku ručního řazení kulisu bronzovou vidličku hřídelku vidlici na řazení do levého karteru případně díly na spojku lamely mezilamely přítlačák aj. mezikolo s uložením pravé víko motoru aj., či jiné díly vyrobené nebo upravené na tyto motory na závody jako je jiná hlava válec i na šoupě převodovka vícekvalt redukce přímá spojka jiné zapalování aj., díky za jakoukoliv nabídku do zprávy či na tel. č. .
Škoda  105,120 M - kulisa řazení 4 kvalt
Prodám na Škodu 105, 120 M kulisu řazení 4 kvalt. Stav zboží použité. Mohu zaslat i na dobírku. Tel. 246 818.
spojka čz 969 968 motokross dvoulauf spojku ND motoru
Nabízím na čz motokros díly motoru čz kross spojka díly spojky asi na 250 dvoulauf 968 969 360 montreál aj. či i na 250 soutěžní na šestidenní apod., nejlépe vyměním za díly na motory čz scott torzo motoru levý karter na starší či novější provedení, skott s mezikolem či bez, případně hřídel řazení kulisu do karterů bronzovou vidličku hřídelku vidlici na řazení, nebo cca díly na spojku mezikolo s uložením lamely mezilamely přítlačák pravé víko motoru aj., či jiné zajímavé díly vyrobené nebo upravené na tyto motory na závody, nebo zajímavý závodní motor stará motokára, torzo silničního mota aj., nebo i prodej, díky za jakoukoliv nabídku do zprávy či na tel. č. .
Prodám nesenhnatelnou nádrž na Ogar typ standart
Prodám nesenhnatelnou nádrž na Ogar typ standart , nádrž je včetne víčka, nekdo urízl kulisu razení a zustal tam šroub je potreba ho jen vytočiť von, sou asi predelané i konce držáku na rám -bezproblémová oprava, vymením za nádrž Jawa 250 špeciál s razením, s víčkem, pal kohoutem a prekrytem nádrže s držakama ( znak Jawa v kruhu) Nebo vymením za rám ze štítkem Perak FJ nebo namísto štítku obaly prední vydlice jednomaznice na Jawa perak FJ Nebo za motor na Jawa bizon kompletní typ 250 a prední masku, popripadne i prodám, cena je 1470 eur cca 35000 kč plus poštovné cena pevná druhou težko seženete, lepší foto neni problém, pro více info mne kontaktujte meilem nebo telefonicky na uvedeném čísle
Převodovka čz 125 250 980 984 988 bočák faltovka enduro kol
Koupím nebo směním díly do převodovky čz motocross 125 ccm 250 ccm pětikvalt 980 984 988 závodní bočák motokross faltovka enduro kola převodovky kolo, hledám dvojkové 13 zubů, trojkové 15 zubů, či celou pětku z endura nebo jiný převod do rychla, mohu nabídnout jiné kola, či do čtyřkvalta, i na 380, nejlépe nové, či pěkné, taktéž bych koupil osičku na táhlo na kulisu řazení do lyžin, případně bych koupil nové podložky, převodovky, na spojku, futro ložiska spojky aj. či i díly spojky a zajímavě upravené díly těchto motorů či celé přestavěné motory na šoupě, vodníka..., díky za nabídku na email přes zprávu, či telefon .
škoda
Dobrý den, sháním kulisu z 5stupňové převodovky ze škody 120l, popřípadě i kompletní řazení, stav dobrý, cena dohodou. Děkuji za nabídky