inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám krmení pro psa - střední plemeno

Kategorie: Psi

Prodám krmení pro psa, značka VetLife Hepatic - pro střední plemeno, je určené pro jaterní dietu. Mám dva pytle, každý 12kg. Cena je 1700,-Kč/pytel. Museli jsme přejít na jinou dietu.
Prodám krmení pro psa - střední plemeno
Podobné inzeráty
Voděodolný psí obleček Bella & Balu s kapucí, různé barvy
VODĚODOLNÝ MATERIÁL - Obleček je ideální k ochraně vašeho čtyřnohého kamaráda před povětrnostními vlivy při všech outdoorových volnočasových aktivitách. Polyester s PVC zátěrem a síťovanou podšívkou je prodyšný, voděodolný, reflexní a nastavitelný. Plynule nastavitelný obvod krku a hrudníku umožňuje psovi pohodlné nošení. BEZPEČNOST - Kabátek obsahuje odrazky, které pomáhají při špatné viditelnosti a zajišťují bezpečnost vašeho psa. Nyní si můžete být jisti, že si vašeho milého mazlíčka ostatní všimnou i v noci. STYL - Perfektní doplněk pro psa s otvorem na popruh, pro obojek a postroj pro psa. Má malou kapsičku na nezbytnosti a kapuci. Je to perfektní kombinace stylu a pohodlí pro vašeho mazlíčka. SNADNÉ ČIŠTĚNÍ - Polyester s PVC vrstvou a síťovanou podšívkou JAK ZMĚŘÍM SVÉHO PSA? - Pro měření délky byste měli psa změřit od krku ke kořeni ocasu a obvod hrudi. Chcete-li změřit výšku vašeho psa, umístěte metr kolem základny jedné z předních tlapek vašeho psa a protáhněte jej až k temeni hlavy vašeho psa. Před nákupem zkontrolujte rozměry. K dispozici: barvy - šedá, modrá, oranžová velikosti - S, M, L, XL Doprava: Zásilkovna 79Kč Balíkovna 65Kč
Reflexní bezpečnostní postroj pro psa
Reflexní postroj pro psa pro noční venčení a pohyb venku zabezpečí výbornou viditelnost psa ve světle baterky i světlech aut, a tím mnohem větší bezpečnost v případě pohybu v blízkosti silničního provozu. Postroj je vyroben z 4cm široké oranžové pruženky s reflexním pásem uprostřed širokým 1,5cm a má na obou stranách krku a pasu plastové průvlečky, díky nimž jde postroj velikostně doladit podle momentální potřeby - a třeba tak použít i přes pláštěnku nebo zimní obleček. Díky pružnému materiálu je postroj lehoučký a psa při správném nastavení velikosti nijak neomezuje v pohybu. Velikost německý ovčák (hrudník 90cm+-5cm, krk 75cm+-5cm) cena 290Kč. Ráda ušiju i jakoukoliv jinou velikost na přání a je možné použít kromě reflexní oranžové pruženky i reflexní žlutozelenou anebo černou. Upozornění - postroj není určen k vedení psa na vodítku. Je určen pouze ke zviditelnění psa jako bezpečnostní prvek.
Zklidňující přípravek Woykoff Relaxis sýrová příchuť
Prodám otevřený (58 ks tablet, v původním balení 60 ks tablet) Woykoff Relaxis přípravek s obsahem esenciální aminokyseliny L-theanin určený pro rychlé zklidnění psů s hmotností od 10 kg, včetně příbalového letáku. Popis: Woykoff Relaxis je veterinární přípravek ve formě tablet se sýrovou příchutí s obsahem esenciální aminokyseliny L-theanin, která je obsažena v zeleném čaji. L-theanin působí přímo v mozku a navozuje stav hluboké relaxace bez pocitu ospalosti. Svým účinkem na metabolizmus serotoninu a dopaminu přispívá k pocitu pohody. Relaxis je určen psům pro rychlé zklidnění. Při bouřkách a ohňostrojích. Před návštěvou veterinárního lékaře. Při cestě autem a před výstavou. Užívání přípravku nevyvolává smyslovou otupělost, nemá sedativní či hypnotické účinky. Účinek je výraznější při opakovaném užití, než při nárazovém a izolovaném užití. Dávkování: Střední plemeno (10-25 kg) 1-2 tablety max. 3x denně. Velké plemeno (25-50 kg) 2-4 tablety max. 3x denně. Obří plemeno (nad 50 kg) 3-6 tablet max. 3x denně. Účinek se dostaví asi 40 minut po podání a přetrvává 3–6 hodin. Po 6 hodinách lze dávku opakovat. Složení: L-theanin 60 mg v 1 CANIS tabletě. L-theanin, Lactomin 80 %, celulosa mikrokrystalická, kroskarmelosa sodná sůl, stearan hořečnatý, sorbitol, sýrová příchuť, hypromelosa.
Hlídaní psa\psů
Hlídání psů. Přeju krásný den. Nabízím touhle cestou. Hlídání vašich pejsků. Máme zahrádku. Kdo by potřeboval pohlídat pejsky Středočeský kraj U nas 200kc za denní hlidani Krmení, venceni,procházky,mazlení hraní Malé plemeno Např.(jezevcik,pinc,yorksir) 300kc den + noc( 24h) 350kc den + noc (24h) o prázdninách ????☀️ Za dva malé pejsky 500kc den + noc (24h) Velké plemeno Např.(staford,ohař,vlčák,) 400kc den + noc (24h) 450kc den + noc (24h) o prázdninách ????☀️ Za dva velké pejsky 700kc den + noc (24h) Mohu hlídat od rána do večera Nejsem časem omezená. Skupina na moje stránky fb Mužů mít u sebe i pejska na delší dobu.
Bony vyhlíží páníčka
Evidenční číslo: 6535  Místo nálezu: Libořice  Rasa: nejspíše švýcarský ovčák bez PP  Věk/pohlaví: duben 2017, pes  Váha: při příjmu 39 kg  V kohoutku: cca 64 cm  Původní čip: ano, Registrace: nenalezena  Kastrování: ne  Odblešení, odčervení:ano útulkem, Očkování:vzteklina  a  DHPPi  Adopční poplatek: 700Kč  Informace: Bony je aktivní švýcarský ovčák, kterého jeho rodina opustila. Byl zvyklý žít v domečku se zahrádkou i s dětmi. V útulku čekal dlouho na uvolnění k adopci. Hledá aktivní lidi, kteří s ním budou nadále pracovat a věnovat se mu. Vhodný je do baráčku s velkou zahradou, kde bude mít přístup do domu či dobře zateplenou boudu. Je teritoriální - značkuje a proto nebude nejlepší k žití v bytě. Pejsky si vybírá, fenečky většinou akceptuje ale snášenlivost je zapotřebí vyzkoušet na společné procházce. Velice rád chodí ven na procházky. Zvládá základní povely a velice rád mlsá. Bude rád za zkušené páníčky, kteří znají tato plemeno.  Noví majitelé jsou pečlivě vybírání a pejsek nemusí být vydán i po splnění adopčních podmínek. Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy).Pejsek je vždy čipovaný, očkovaný a odčervený. Volat je možné od 8 do 18:00 na tel: Foto: Markéta Martínková Adopcí se rozumí poskytnutí DOŽIVOTNÍHO domova pro naše svěřence. Jako samozřejmost bereme, že potencionální osvojitel je seznámen s tím, co obnáší chov psa. Při adopci jste informováni o charakteru psa, který je nám znám z pobytu psa v útulku. Útulek požaduje, aby po čase v novém domově osvojitel informoval zprávou a případně fotografiemi o stavu psa v novém domově. Pokud tak osvojitel neučiní sám o své vůli, může být k tomu vyzván zaměstnancem či dobrovolníkem, popřípadě dojde k osobní návštěvě v místě držení osvojeného zvířete.
Postroj pro malé plemeno psa
Prodám postroj pro malé plemeno psa.