inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám krbovou vložku s kachlovým obložením

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Lze případně zakoupit zvlášť kachloví a zvlášť krbovou vložku. Rozměry krbu bez podstavy cca výška 216 cm, šířka 157 cm. Rozměry krbové vložky šířka 67 cm, výška 51 cm, hloubka 45 cm. Keramické obložení je rozebráno a uloženo v krabicích s několika náhradními kusy. Podstava není součástí prodeje.
Prodám krbovou vložku s kachlovým obložením
Podobné inzeráty
Krbovou vložku do kachlových kamen ABX
Prodám použitou krbovou vložku do kachlových kamen ABX Helvetia, Regina s výkonem 10 KW a průměrem kouřovodu 150 mm. Foto kamen ilustrativní. Prodávám pouze krbovou vložku bez kachlí. Výměna vložky z důvodu změny na vložku s teplovodním výměníkem. Krbovou vložku lze použít samostatně k vytápění domu, garáže, dílny atd. Vložka plně funkční pouze popraskaný šamot. Foto kamen ilustrativní.
Krbová vložka DYNAMIC WB 2G 66.50.01
Nabízím novou, zabalenou krbovou vložku Romotop DYNAMIC WB 2G 66.50.01 - se zadním přikládáním a teplovodním výměníkem. Jmenovitý výkon 11,8 kW s účinností 86,8%. Dopravu můžeme zajistit dle dohody. Plná záruka ode dne nákupu. Důvod prodeje - zákazník neodebral objednanou krbovou vložku. Po domluvě můžeme objednat i příslušenství. Odkaz na krbovou vložku:
Prodám krbovou vložku s obložením
Prodám krbovou rohovou horkovzdušnou vložku. Obložení z pískovce lze rozložit, dřevěná římsa. Málo používaná.
Sestava s krbovou vložkou
Nabízím starší krbovou vložku s celou sestavou. Při rychlém jednání sleva. Zdobné pískovcové římsy, sloupky, deska. Nadstavba zdobná dřevotříska, z každé strany průduchová mřížka. Vložka má výkon 8 kW, v dolních rozích vložky jsou větráčky, které při připojení k el. vhání studený vzduch za krbovou vložku a horními čtyřmi průduchy proudí ohřátý vzduch do místnosti. Tím je teplo rozváděno více do místnosti. Větráčky se pouštějí vypínačem na vložce, ten má dvě polohy pro dva stupně rychlosti větráčků. Vložka je litinová, litinový rošt a pláty, které jsou vyskládané po obvodních zdí vložky. Vše rozebíratelné pro pravidelné čištění. Vložka má komínovou klapku, průměr kouřovodu 150 mm. Vzduch proudí do vložky přes šuplík na popel. Rozměry celé sestavy jsou na obrázku. Nutná vlastní demontáž a odvoz. Podobná jako odkaz:
NOVÁ krbová vložka ROMOTOP HEAT 3G L 65.51.40.21
Prodám novou krbovou vložku ROMOTOP HEAT 3G L 65.51.40.21 levé rohové provedení s děleným dvojsklem a výsuvnými dvířky. Součástí jsou akumulační prstence okolo kouřovodu a 1x akumulační boční/zadní sada. Součástí také podpůrný rámeček a krycí rámeček. Prodám ideálně jako komplet. K vyzvednutí Osek u Rokycan. Prodávám z důvodu špatně zvolených rozměrů. Na krbovou vložku jsme čekali 10 měsíců, nyní dodací lhůta 10-12 měsíců. Stále originálně zabalené na paletě, včetně záruky. HL3LG 21 - krbová vložka HL3LG RAM15 - nosný rámeček HL3LG RAM12 - krycí rámeček AKKUM KV 02 - akumulační sada MAMMOTH boční/zadní AKKUM KV 04 - akumulační sada MAMMOTH horní pro průměr odkouření 200 mm
Prodám krbovou vložku litinovou
Prodám krbovou vložku litinovou. Krátce použitá. Nikdy neobezděná. Petřvald u Karviné. Cenu nabídněte. Levně