inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám krbovou vložku litinovou

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodám krbovou vložku litinovou. Krátce použitá. Nikdy neobezděná. Petřvald u Karviné. Cenu nabídněte. Levně
Prodám krbovou vložku litinovou
Podobné inzeráty
Krbovou vložku do kachlových kamen ABX
Prodám použitou krbovou vložku do kachlových kamen ABX Helvetia, Regina s výkonem 10 KW a průměrem kouřovodu 150 mm. Foto kamen ilustrativní. Prodávám pouze krbovou vložku bez kachlí. Výměna vložky z důvodu změny na vložku s teplovodním výměníkem. Krbovou vložku lze použít samostatně k vytápění domu, garáže, dílny atd. Vložka plně funkční pouze popraskaný šamot. Foto kamen ilustrativní.
Prodám levně litinovou krbovou vložku s parabolickým
Prodám levně litinovou krbovou vložku s parabolickým sklem. Cena dohodou.
Krbová vložka DYNAMIC WB 2G 66.50.01
Nabízím novou, zabalenou krbovou vložku Romotop DYNAMIC WB 2G 66.50.01 - se zadním přikládáním a teplovodním výměníkem. Jmenovitý výkon 11,8 kW s účinností 86,8%. Dopravu můžeme zajistit dle dohody. Plná záruka ode dne nákupu. Důvod prodeje - zákazník neodebral objednanou krbovou vložku. Po domluvě můžeme objednat i příslušenství. Odkaz na krbovou vložku:
Sestava s krbovou vložkou
Nabízím starší krbovou vložku s celou sestavou. Při rychlém jednání sleva. Zdobné pískovcové římsy, sloupky, deska. Nadstavba zdobná dřevotříska, z každé strany průduchová mřížka. Vložka má výkon 8 kW, v dolních rozích vložky jsou větráčky, které při připojení k el. vhání studený vzduch za krbovou vložku a horními čtyřmi průduchy proudí ohřátý vzduch do místnosti. Tím je teplo rozváděno více do místnosti. Větráčky se pouštějí vypínačem na vložce, ten má dvě polohy pro dva stupně rychlosti větráčků. Vložka je litinová, litinový rošt a pláty, které jsou vyskládané po obvodních zdí vložky. Vše rozebíratelné pro pravidelné čištění. Vložka má komínovou klapku, průměr kouřovodu 150 mm. Vzduch proudí do vložky přes šuplík na popel. Rozměry celé sestavy jsou na obrázku. Nutná vlastní demontáž a odvoz. Podobná jako odkaz:
Prodám krbovou vložku BEF
Prodám litinovou krbovou vložku BEF B704, minimálně používaná. Včetně kouřovodu.
Prodám krbovou vložku
Prodám litinovou krbovou vložku,byla dvě sezóny v provozu. Uvnitř naprasklí rošt, drží v celku na funkci nemá prasklina žádný vliv. Odřená barva na klice. Vložka plně funkční. Nerez kouřovod s komínovou klapkou v ceně. Masivní celolitinová konstrukce Litinové topeniště Vyjímatelná zásuvka na popel Nastavitelný primární a sekundární vzduch pro lepší řízení spalování Možnost napojení na externí přívod vzduchu (průměr 100 mm) Systém dodatečného spalování pro nízké emise Keramické sklo Účinnost 80% Nominální výkon 9,1 kW Vytápěcí schopnost 261 m3 Moderní vzhled krbové vložky Výškově nastavitelné litinové nohy Hmotnost 142 kg Rozměry (Š x V x H) 693x1025-1125x491 mm Horní napojení kouřovodu (průměr 200 mm) Hodinová spotřeba paliva 2,7 kg/h