inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám králíky B.O.-obě pohlaví

Kategorie: Králíci

Prodám velice slušně vypadajícího B.O., V.U. 23cm, z loňských pozdních odchovů, divokého zabarvení. Odběr ihned
Prodám králíky B.O.-obě pohlaví
Podobné inzeráty
Prodám, nebo vyměním kraliky
Prodám králíky různého věku a pohlaví, potřebujeme zredukovat chov. Dále také nabízíme výměnu chovného samce za jiného, kvůli obnově krve. Všichni jedinci až na nejnovější vrh, jsou vakcinovani proti myxomatóze a moru. Je možné přiblížit autem po cestě do Hradce králové. Cena podle jedince od 350-450Kč. Pro více informací volejte .
Prodám králíky
Prodám kuní velké modré, durynské - obojí pohlaví a kalifornské - pouze samce. Kuní možno natetovat. Očkováno MOR-MIX. Cena 400,- až 500,- Kč V případě zájmu prosím volejte:
Prodám zakrslé králíky
Prodám 2 zakrslé králíčky, můžete si koupit jednoho nebo i oba Cena 500Kč za jednoho Pohlaví- sameček a samička Plemeno- Lvíček s Teddygenem Stáří- mláďatům je 3 a půl měsíce Mláďata jsou zdravá, čiperná a ráda se mazlí Byla bych ráda kdyby našla milujícího majitele.
Chov králíků
Dobrý den prodám doma chované králíky plemeno vesnická směs neočkované ale zdravé dvě samice dvouleté jeden samec dvouletý vše chovné dále 11 půlročních vykrmených králíků obojího pohlaví značka ruším chov z nedostatku času cena 300Kč za 1 kus
Prodám králíky na chov
Kříženec NB x VŠ Obojí pohlaví.. Stáří 7 měsíců.. Poslední 3 samci, 4 samice.. Osobní odběr Lomnice u Tišnova..
Prodám králíky na chov
Prodám králíky ( samce i samice), vhodné k chovu. Stáří 8 měsíců. Cena za kus 300 Kč Prodám chovného kohouta, plemene Leghorn bílý cena 250 Kč