inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám kompletní zařízení na aerosol - léčení včel

Kategorie: Ostatní

toto zařízení je nové - ruším včelstva - je kompletní i s kompresorem z výskumného ústavu v Dole.Zavolejte.
prodám kompletní zařízení na aerosol - léčení včel
Podobné inzeráty
Kočovná paleta do včel - včelaření
Prodám kočovnou paletu do včel, výrobce p. Pink. Komplet pozink - patly stojen nerez. Podlážka voděodolná překližka. Stará 1 rok. Zvětšené provedení, na každou tranu se vejde 5 úlů. Velmi kvalitní zpracování od jediného výrobce. Stav perfektní. Je komplet, včetně zabezpečovacího mechanizmu úlů proti odcizení. Spěchá.
Revoluce v léčení nemocí Hulda Regehr Clark
Rakovinu nelze pouze léčit, nýbrž definitivně vyléčit. Takto zatím nejsme příliš zvyklí o této zhoubné nemoci uvažovat: obvykle uzdravení z rakoviny vnímáme jako remisi – ustoupení příznaků, které se mohou kdykoli znovu objevit. Tato kniha je však o definitivní léčbě. V roce 1990 objevila kanadská nezávislá lékařka Dr. Clarková skutečnou příčinu rakoviny. Autorka předkládá čtenářům nový způsob prevence a léčení všech nemocí. Podrobně popisuje různé bolesti a nemoci a ukazuje jejich původ a jak je léčit. Věnuje se rovněž nevyléčitelným nemocem a prodloužení života. Poslední část knihy tvoří praktický receptář nejen jídel a nápojů, ale i kosmetických přípravků apod. Kniha v USA způsobila velkou nevoli farmaceutických gigantů, protože odhaluje skutečné příčiny nemocí včetně rakoviny a nabízí nemocným možnost se vyléčit sám.
Graco A25 reaktor pro stříkaní PUR pěny
Nabízíme k prodeji 1,5 roku staré zařízení na stříkání PUR pěny. Jedná se o kompletní zařízení na převozním rámu, pomocí vysokozdvižného vozíku lze kompletní zařízení naložit do dodávky velikosti L1H1 (fiat ducatto). Stroj je ještě v záruce. Zařízení bylo málo používáno, vystříkaných maximálně 10 setů pěny. Součástí stroje je kompletní příšenství, včetně náhradní pistole, kompresoru, prodloužené hadice (cca 30m). K zařízení nabízíme také centrálu na výrobu energie tedy práce můžete provádět bez přípojky elektrické energie (hmotnost centrály 750kg, možnost přepravovat na vozíku na osobní auto). Centrála není zahrnuta v ceně zařízení. Cena centrály cca 140 000 Kč.
Sultanol Dosier 100mikrogramu Aerosol 3ks
I jednotlivé.Prodám tento léčivý přípravek Sultanol,asi o 1/3 levněji než v lékárně,nabídněte.Mam až 3ks ne rozbalené,nevyužijí.Od předání Praha Brno,kontakt nejlépe mailem.
Odšťavňovač
odšťavňovač na mošt (pův. cena 2000)- jednou použitý, důvod prodeje - alergie na aerosol z jablek na ceně se lze domluvit kontakt ideálně emailem :)
Puzzle 2000, 3000, 4000, 6000 dílků
Prodám puzzle. Možnost poslat balíkovnou (65 Kč), zásilkovnou (80 Kč) nebo předání Holašovice/ČB. Clementoni 6000 Benátky - kompletní 500 Kč Trefl 4000 Výlet po Evropě - kompletní 400 Kč Trefl 3000 Tatry Slovensko - kompletní 350 Kč Trefl 3000 Chata v lesích - kompletní 350 Kč Clementoni 3000 Santa Maddalena - Dolomity - kompletní 350 Kč Dino 3000 Krajina Švýcarsko - kompletní 350 Kč Trefl 2000 Bavorské Alpy - kompletní 230 Kč Dino 2000 Colmar Francie - kompletní 250 Kč Trefl 2000 Rovinj Chorvatsko - kompletní 250 Kč Dino 2000 Historická mapa - kompletní 250 Kč