inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam komin

Kategorie: Stavební materiál

Prodam komin ciko je dlouhy 3.5 metru cena za vse 5000 tis je ktomu i nejaka vata
Prodam komin
Podobné inzeráty
Nerezový komín Schiedel - nový
Štandardne dodávam aj do CZ. TopTransom. Rád Vám navrhnem a v prípade záujmu aj dodám nerezový (ICS) alebo čierny (Permeter - PM ) komín zn. SCHIEDEL ako aj komínové vložky a dymovody ( PPL), výška a priemer podľa potreby 130, 150, 180mm. Komín sa nachádza v BB, pošlem kuriérom alebo si ho môžete prebrať osobne. Komín Vám vyskladám z dielov ktoré potrebujete na mieru tak aby spĺňal predpoklady bezpečnej a spoľahlivej prevádzky podľa platných noriem. Poprosím volať ideálne poobede od cca 13 tej do cca 20 tej. ---------------------------------- v prípade e mailu Vás poprosím NAZEBUDNITE uviesť TELEFONICKÝ KONTAKT pre uľahčenie komunikácie !!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------- Nakoľko je to technické zariadenie ktoré podlieha určitým predpisom a norme, ktoré sa skladá z enormného množstva možných kombinácii (podobne ako LEGO) a je nutné ho vyskladať tj operatívne cez telefón si musíme prejsť komponenty. bez toho sám neviem koľko bude stáť. preto, prosím nepísať maily typu koľko stojí komín xyz, alebo 1m komína. tak isto ako z 1m2 škridly nespravíte strechu tak ani z 1 rúry nepostavíte komín. ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE a zaslanie telefonického kontaktu. :) Cena je podľa použitých komponentov! ĎAKUJEM. :)
Prodám nerez komín
Prodám nerez komín - 23.10. - 08:19 Prodám noví nerezovy komin dvouplášťový, vnitřní průměr 160, venkovní 280 . 4 metrový kusy, dvě 30 stupňová kolena,jeden nástavec 30 cm,jedno vyústění komínů na střeše, komplet koncovka komínů venku, dva úchyty na komin, vše v nerezu. V případě zájmu původní cena 35000 kč
Stříška na komin
Nerezová kvalitní striska na komin ideální na hranatý komín. Rozměry ve fotkách. Kvalitní poctivý váha 15 kg. Prodávám protože mi nepasuje na komin při rychlém jednání sleva má i jiné inzeraty
Komín Schiedel Set S-Komín 20L
Dobrý den, prodáme komín značky Schiedel Set S-komín 20 L. Důvodem je neuskutečněná rekonstrukce. Zakoupen před několika lety. Po celou dobu uložen na peletách, zakrytý plachtou. Stav tedy jako nový. Výška 10 metrů. Úplná sestava popsaná na přiloženém popisku. Zřejmě nebude možné již využít uvedenou maltovou směs. Vše ostatní v naprostém pořádku. V případě zájmu zašlu větší množství podrobných fotografií na email či whatsapp. Prvotní reakce prosíme prostřednictvím emailu či sms. Děkujeme.
CIKO Parotěsný prostup pro cihelný komín GPH-400
Prodám CIKO GPH-400 Parotěsný prostup pro cihelný komín o půdorysu 400x400mm, tl. 50mm, v=40cm Parotěsný prostup je určen pro všechny tyty stropních i střešních konstrukcí a umožňuje kromě bezpečného oddělení komínu od hořlavých materiálů také bezpečné napojení parozábrany. Pro cihelný jednoprůduchý komín o rozměru 400x400 mm (půdorysný rozměr složeného prostupu 500x500 mm).
Různé díly na komín - VELMI LEVNĚ
Prodám různé díly na komín: - tvárnice 34x34x32,5cm - 3 kusy - základ pod komín 40x40x16cm - 1ks - koncovka s nerezovým límcem cca 38x38cm, průměr límce 20,5cm - kulatý základ s odvodem kondenzátu - vnější průměr 35,5 cm, vnitřní průměr 18cm, síla 9cm - komínová vložka pro vymetací dvířka: výška 50cm, vnější průměr 20cm - komínové prstence nad střechu: 40,5x40,5cm - 3 kusy Cena dohodou - LEVNĚ!