inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám knihu První rok života - MUDr. Miroslav Matoušek

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihu První rok života od MUDr. Miroslav Matoušek, kniha spíše pro nostalgiky, vazba není pevná, ale celá zpevněná izolační páskou, celkově horší stav, viz. foto. Koukněte i na další inzeráty. Při odběru více titulů se lze domluvit na ceně. Osobní předání možné v JH, jinak k ceně poštovné dle tarifu.
Prodám knihu První rok života - MUDr. Miroslav Matoušek
Podobné inzeráty
Česká republika – Miroslav Krob a Miroslav Krob jr.
Prodám jednou knihu Česká republika – Miroslav Krob a Miroslav Krob jr. Vydavatel Kvarta, první vydání, rok 1993. Kniha je ve velmi dobrém stavu, pouze papírový přebal je na jednom místě natržený. Nabízím i další knihy v ostatních inzerátech.
Historie 2/5
Prodám tyto knihy: - Kratochvilné čtení ze starodávných kronik a historií (1969) - 50 Kč - Josef Macek: Husitské revoluční hnutí (1952) - 30 Kč - Jan Durdík: Husitské vojenství (1953) - 50 Kč - F. Šimek: Staré letopisy české z rukopisu Křížovnického (1959) - 200 Kč - Ivanov Miroslav: Záhada rukopisu Královedvorského (1970) - 45 Kč - Jan Galandauer, Miroslav Honzík: Osud trůnu habsburského (1986) - 50 Kč - Stanislav Gryc: Paměť domů – Stavební vývoj významných domů v Horšovském Týně a osudy jejich obyvatel (2005) - 100 Kč - Dagmar Steinová: Komuna neboli Obec pařížská roku 1871 (1971) - 70 Kč - Miroslav Ivanov: Záhada rukopisu Královedvorského (1970) - 45 Kč - Jindřich Růžička: O Drasařovi a poličských buditelích (1966) - 145 Kč - Jaroslav Kramařík: Kozina a Lomikar v chodské lidové tradici (1972) - 80 Kč - Josef Macek: Přehled Československých dějin díl I do roku 1848 (1958) - 120 Kč - Ladislav Ulčák: Přehled Československých dějin díl II 1848-1918 (1958) - 120 Kč - Prof. PhDr. Stanislava Kučerová: Českoslovenství – středoevropanství – evropanství (1998) - 90 Kč - František Běhounek: Kniha robinzonů (1984) - 90 Kč - Miroslav Honzík: Praha 1921 (1981) - 60 Kč - Antonín Matějček: Národ sobě – Národní divadlo a jeho umělecké poklady (1940) - 150 Kč - Miloš V. Kratochvíl: Národ sobě (1984) - 50 Kč Na vyžádání pošlu více foto. Nejlépe osobní předání v Olomouci, Brně a Ostravě, jinak možno zastat poštou či přes zásilkovnu.
Prof. MUDr. Jan Knobloch - První pomoc
Prodám knihu Prof. MUDr. Jan Knobloch - První pomoc (rok vydání 1951) z likvidace pozůstalosti. Stav viz foto. Cenu nabídněte. Osobní předání Lomnice nad Popelkou nebo Semily, případně zašlu poštou (poštovné dle váhy) nebo přes Balíkovnu za poštovné 65 Kč při platbě předem / 84 Kč na dobírku.
První rok dítěte Mudr M. Matoušek
Kniha vázaná. Velmi dobrý stav. Rok vydání 1980. Cena 69 kč. Poštovné 66 kč doporučeně. Na dobírku nezasílám.Osobní předání není možné.
Kniha Podnikání z pláže
Stanislava Mrázková, Podnikání z pláže. Žít život, ze kterého si nemusíte brát dovolenou. Život, ve kterém máte svobodu žít svobodně, radostně a naplno a mít za zády automatizovaný systém prodeje, který dnem i nocí pracuje pro vás, zatímco vy si toho života užíváte. Tak o tom je kniha Podnikání z pláže. V první části se seznámíte s osobním příběhem autorky Stanislavy Mrázkové a o její cestě z vystresované zadlužené matky s krachujícím manželstvím a stavební firmou až k úspěšné podnikatelce z pláže. Další části knihy se pak zaměřují na konkrétní oblasti života podnikatele, který své podnikání přepl na automatizovaný systém a ukazují, jak i v českém prostředí jde tímto způsobem úspěšně a efektivně podnikat. Na příkladech ze života autorky i dalších příběhů lidí, nám tato kniha velmi inspirativním způsobem ukazuje, jak změnit svůj život, plnit si své sny, jakkoli bláznivé se můžou zdát, a poukazuje na to, že všechna omezení stojí jen v naší mysli. Kniha otevírá nové obzory a možnosti podnikání pomocí chytrých nástrojů internetu a zároveň nakopává k tomu, abyste se vydali vstříc svým snům. Za první rok od vydání knihu četlo už přes 10 tisíc čtenářů.
Kol.: Umiesťovanie a rozlíšiteĺnosť dopr. zn. z psychol.hĺad
Prodám knihu PhDr.Ĺ.Lacho, Prof.MUDr.M.Kokavec,CSc.,Mudr.J.Sochor:Umiesťovanie a rozlíšiteĺnosť dopravného značenia z psychologického hĺadiska, ALFA 1979, 150 stran, ve slovenštině, ve výborném stavu.