inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám knihu Mikroekonomie

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu Mikroekonomie, Václav Jurečka a kolektiv. Top stav!Cena 200,-Kč. Pouze volat. Upřednostňuji osobní předání. Olomouc.
Prodám knihu Mikroekonomie
Podobné inzeráty
Mikroekonomie, základní kurs, Macáková a kol
Prodám učebnici Mikroekonomie - základní kurs - Macáková a kol., v učebnici jsou zvýrazněné některé části. Cena je bez poštovného.
Mikroekonomie B
lehce použitá
knihy mix
zeměpis světa 300 kc nejlepší recepty tescoma 100 kc anglická maturitní témata 30 kc kde padají hvězdy 60 kc fiscal policy intermediate course 70 kc profile pre-intermediate jon naunton workbook 1 120 kc kde jsi pierote 60 kc anna seghersová sedmý kříž 20 kc děti slavných olga mytrová 20 kc praha očima staletí 20 kc obrázky z našich dějin 10 kc klapzubova jedenátka 10 kc dospívá v ženu zlaté hity 4 10 kc strategicky orientované manažerské účetnictví šoljaková 200 kc manažerské účetnictví bohumil král 300 kc lucie bílá teď už to vím 50 kc makroekonomie moderní přístup 300 kc mikroekonomie 300 kc stručná mluvnice česká 30 kc piště si o info
Prodám Guinnessovu knihu špionáže
Prodám knihu Guinnessovu knihu špionáže - Mark Lloyd. Dobrý stav. Cena 80,- Kč. Osobní odběr v UL nebo LT, popřípadě zašlu Zásilkovnou.
Prodám novou knihu ŽIVÁ ZAHRADA
Prodám novou knihu ŽIVÁ ZAHRADA - Ing. Václav Křivan a Ing. Petr Stýblo. V knížce najdete krásné fotografie savců, ptáků, obojživelníků, plazů a hmyzu vyskytujících se v našich zahradách a informace o nich. Knihu vydaly Chaloupky o.p.s. v roce 2012. Platba je předem na účet, poté zasílám přes Českou poštu nebo Zásilkovnu. Podívejte se i na mé další inzeráty.
Prodám knihu Babišovo knihu S PODPISEM
Dobrý den, prodám knihu "SDÍLEJTE, NEŽ TO ZAKÁŽOU" od Andreje Babiše S PODPISEM (obrázek 2).