inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám knihu Dokonalá jízda na motocyklu, zánovní, 100 Kč

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Knihu pro dokonalý trénink jízdy na motocyklu sestavil akční tým redaktorů a instruktorů časopisu Motorrad - největšího evropského časopisu o motocyklech. Tato zcela nově pojatá škola jízdy je napsána na základě vlastních zkušeností autorů, kteří řadu let sami vychovávají a trénují nové jezdce. V knize naleznete řadu profesionálních rad a tipů k dokonalé jízdě. Vznikl tak návod, kde se bez zdviženého ukazováčku dozvídáme, jak efektivně „cvičit s mašinou“, umožňuje nám pochopit základy fyziky jízdy, učí nás reálně odhadnout naše schopnosti a možnosti při jízdě a také osvětluje základy mentálního tréninku. Cenné rady při koupě ojetého motocyklu. Cena pouhých 100 Kč + poštovné. Osobní odběr možný v Plzni. Kontaktujte mne na tel. nebo na emailu. Inzerát platí do smazání. Prohlídněte si mé další inzeráty - odkaz pod inzerátem - Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
Prodám knihu Dokonalá jízda na motocyklu, zánovní,  100 Kč
Podobné inzeráty
Knihy moto a auta
Vetsina knih je minimalne vyuzivana, pripadne uplne nova. Spoustu se jich jiz neprodava. Historie automobilu Ferrari - 390kc Motocykly(Andrea Rapelli)- 300 kc Automobily snu (Brown) -100 kc Motocykly(velky obrazkovy pruvodne) - 650kc Klasicke motocykly od a do z - 300 kc Svet pohybu motocykly- 190 kc Jizda zivota - 100 kc Alpsky motorkarsky pruvodce Rakousko- 100 kc Rakousko nejlepsi horske okruhy a prusmyky -100 kc - Prodano Alpsky motorkorsky pruvodce Fryc-100 kc Dokonala jizda na motocyklu - 200 kc Man Man -170 kc Superautomobily (Nicholis) -200 kc Zasilkovna 79 kc, balikovna 65 kc Na dobirku nezasilam a osobni prevzeti je mozne v Sezemicich u Pardubic:)
Kniha Dokonalá jízda na motocyklu
Prodám knihu výuky jízdy na motorce viz.fotografie. Osobní předání v Praze 6 Dejvice.
Prodám knihu "Seřizování a opravy motocyklů JAWA".
Prodám knihu "Seřizování a opravy motocyklů JAWA". Knihu napsal Ing. Jiří Dočkal. Je to druhé vydání z roku 1971, má 296 stran a vydalo SNTL- Nakladatelství technické literatury. Kniha je používaná, ale v pěkném sbírkovém stavu, nepoškozená, jen listy zažloutlé stářím a papírový obal má "stařecké skvrny", jinak hlavní desky jsou absolutně nepoškozené a stav nové knihy, viz foto. Cena je 1100.-Kč.Osobní převzetí v Litvínově nebo dopravu platí kupující. Inzerát platí do smazání.
Kolena - cvičení proti bolestem
Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen. Prodám novou brožovanou knihu se spoustou rad a cviků proti bolestem kolen.
Sportovní jízda autem - Tipy, triky a technika - K. Buhlmann
Sportovní jízda autem - Tipy, triky a technika Klaus Buhlmann nová
Pro zahrádkáře a kutily.
Prodám knihu Ilustrovaný průvodce zahrádkáře - podzim od READER´ S DIGEST VÝBĚR, 119.- Kč. Prodám knihu Moderní zahrada, 59.- Kč. Prodám 4 knihy pro zahrádkáře, 35.- za kus, při odběru všech 100.- Kč. Prodám knihu Úpravy v bytě a rodinném domku, 39.- Kč. Prodám Atlas tržních odrůd ovoce, 79.- Kč. Lexikon domácího kutila, 59.- Kč.