inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODÁM KNIHU CO ČEKAT V RADOSTNÉM OČEKÁVÁNÍ

Kategorie: Ostatní

Kompletní rádce o těhotenství, porodu a způsobu života budoucích rodičů, včetně plánování početí, výběru lékaře, alternativních způsobech porodu, dalšího těhotenství, problematiky dvojčat...Opravdu užitečná kniha, úplně nová, 594 stran. Pův. cena 400 Kč nyní 190 Kč. Tel., Teplice
PRODÁM KNIHU CO ČEKAT V RADOSTNÉM OČEKÁVÁNÍ
Podobné inzeráty
Kniha – Happy baby – V radostném očekávání
Prodám knihu „Happy baby – V radostném očekávání“. Autor: tým specialistů; rok: 2007; nakladatelství: Impressum; stav: lepená vazba povoluje; stránky samotné jsou nepoškozené + známky běžného opotřebení (kosmetického typu). Důvod prodeje: nemáme pro ni využití. Doprava dle dohody - možné je osobní předání v Praze (Chodov, Háje, Opatov), nebo zaslání (po platbě předem na účet) na výdejní místo prostřednictvím Balíkovny (65 Kč), případně Zásilkovny (79 Kč). Podívejte se i na mé další inzeráty, jestli by se vám případně hodilo něco dalšího z mé nabídky.
Knihy o těhotenství a dítěti.
Prodám knihu O matce a dítěti a knihu Co čekat v radostném očekávání. Viz. foto. Možno i zvlášť.
Handling a nošení dětí a Co čekat v radostném očekávání
Prodam knihy, lze i samostatne, nezasilam. K prevzeti v Bratčicích nebo po dohode v Brne. Cena za kus 250,- kc.
Knihy těhotenství, batole atd.
Prodám knihy: Ilustrovaný průvodce Těhotenství a péče o dítě-cena 150kč, Dorothy Einonová-Věechno o matce a dítěti od narození do šesti let-cena 150kč, Harvey Karp-Nejšťastnější batole v okolí-cena 100kč, H.MurkoffováCo čekat v radostném očekávání-cena 150kč, Miroslava Knappová-Jak se bude vaše dítě jmenovat?-cena 120kč. Všechny knihy praktiky nepoužité, jako nové. Ceny případně dohoda.
Chůvička Motorola
Prodám dětskou chůvičku Motorola model MBP11 pořizovací cena 1200,- Nyní za 400,- Chtěly jsme základní chůvičku, jen abychom slyšeli dítě. Očekávání splnila na výbornou. Dosah úctihodný, slyšitelnost výborná. Pouze osobní předání NEPOSÍLÁM!!!!
Zimní rostoucí fusak 3 v 1 zn. Emitex
Prodám zimní fusak 3 v 1 od firmy Emitex kupovaný v černé barvě, vnitřek šedý. Z nekuřácké domácnosti. V pěkném stavu, na vnější straně fusaku místy patrné flíčky. Za mne velká spokojenost, fusak splnil má očekávání. Dětem bylo vždy teplo a byly spokojené. Určeno pro děti do 4 let věku. Délka fusaku 85cm/125 cm v závislosti na odepínání dílů. Šířka 35 cm – 48 cm. Spodní část fusaku je omyvatelná. Možnost stažení v okolí hlavičky, dobře drží na kočáru – na zádech protiskluzová vrstva a kapsa na zasunutí za opěradlo kočárku. K fusaku přikládám originál papír s informacemi. Osobní odběr v Pardubicích.