inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kancelářskou židli IKEA

Kategorie: Židle

Prodám skoro nepoužitou kancelářskou židli IKEA v černé barvě. Pouze osobní předání po předchozí telefonické domluvě. Předání v obci Loučeň.
Prodám kancelářskou židli IKEA
Podobné inzeráty
Prodám kancelářskou židli s područkami, IKEA Markus
Prodám kancelářskou židli Markus s područkami, IKEA Marcus v modré barvě. Má područky, kolečka, houpání, nastavení výšky a sklonu opěradla. Kvalitní mechanizmus, nosnost cca 120 kg. Mechanika ve 100% stavu. Opěradlo ze síťovity, která větrá. Dám písemnou záruku 6 měsíců. Nová stála 4990 Kč. Při rychlém a férovém jednání něco i zlevním.
Prodám kancelářskou židli IKEA Moses
Prodám starší kancelářskou židli IKEA Moses, povrchově popraskaná koženka, funkční. Mohu nabidnou i vice kusů.
Prodám kancelářskou židli Ikea Markus
Nabízím velmi pohodlnou a kvalitní kancelářskou židli Ikea Markus. Díky vysokým zádům je skvělá pro dlouhodobé sezení. Lze nastavit výšku sedu, fixaci zad v libovolném úhlu, bederní podpora páteře poskytuje zádům oporu, síťovaný materiál umožňuje proudění vzduchu, takže i při delším sezení se v ní nepotíte. Stav 8/10 Cena není pevná, můžeme se domluvit =)
Kancelářská židle Ikea Markus ZÁNOVNÍ PC 4990,-
Nabízím velmi pohodlnou a kvalitní kancelářskou židli Ikea Markus. Je v zánovní stavu včetně záruky, z důvodu rušení advokátní kanceláře na Praze 1 a potřebuji uvolnit místo. V Ikea stojí 4990,- nabídnu ji za 2800,-. Barva tmavě šedá. Díky vysokým zádům je skvělá pro dlouhodobé sezení. Lze nastavit výšku sedu, fixaci zad v libovolném úhlu, bederní podpora páteře poskytuje zádům oporu, síťovaný materiál umožňuje proudění vzduchu, takže i při delším sezení se v ní nepotíte. Tato židle je v Ikea nejprodávanější z důvodu perfektnímu zpracování a především pohodlnému sezení. Vyzkoušení, nebo vyzvednutí na Praze 1. Odkaz na prodejce:
Prodám kancelářskou židli
Prodám pojízdnou kancelářskou židli s nastavitelnou výškou sedáku. Spěchá.
Prodám kancelářskou židli.
Prodám červeno-černou kancelářskou židli na kolečkách.