inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám jídelní soupravu Natálie, Thun

Kategorie: Ostatní

Nová, nepoužitá, 6 ks hlubokých, 6 ks mělkých, 6 ks dezertních talířů, 1 ks polévková mísa, 1 ks oválný servírovací talíř, 1 ks kulatý servírovací talíř, 3 ks misek. Při rychlém jednání sleva.
Prodám jídelní soupravu Natálie, Thun
Podobné inzeráty
kávová souprava pro 6 osob Thun
Prodám kávovou soupravu pro 6 osob, Thun 1794, karlovarský porcelán, NATÁLIE cibulák 6x šálek 100 ml, 6x podšálek, konev kávová 1,35 l, cukřenka, mlékovka. Pořizovací cena 3 200 Kč. Perfektní stav. Zašlu do balíkovny nebo zásilkovny po předchozí platbě na účet. Možný je též osobní odběr.
Jídelní souprava - karlovarský porcelán Thun
Nabízím k prodeji porcelánovou jídelní soupravu s kompotovou sadou Cairo pro 6 osob od výrobce Thun 1794 (karlovarský porcelán). Souprava velmi zřídka používaná, vhodné do myčky i mikrovlnky, barva růžová. Cena 3 500 Kč. Osobní odběr vážným zájemcům, souprava v Uherském Hradišti.
Porcelánové misky Thun
Prodám porcelánové misky Thun Natalie 54 Průměr velká: 23 cm, v 7 cm Průměr malá: 13 cm, v 4 cm cena vše 120,- Osobní odběr Brno, Ořechovská Zásilkovna 79,- (platba předem)
Porcelánová miska Thun
Prodám porcelánovou misku Thun Natalie 52 Rozměr: d 22 cm x š 12 cm, v 3 cm Osobní odběr Brno, Ořechovská Zásilkovna 79,- (platba předem)
Knihy Natálie
Prodám tyto knihy Natálie díl 2 a 3. Chybí pár stran u obou dílů l. 40% stav. Pouze osobní odběr. Cena je za obě knihy.
Luxusní svatební dárek - kávová souprava Thun
Prodám luxusní kávovou soupravu Eva v kombinaci sklo + porcelán, z limitované edice Thun 1794 od akademického sochaře Jiřího Laštovičky s certifikátem č. 356. Souprava vyniká elegantní kombinací dvou ušlechtilých materiálů: čistě bílého porcelánu a čirého bezolovnatého křišťálu Moser, ze kterého jsou zpracovány elegantní úchytky. Dekorování je prováděno ručním platinováním nebo náročnou malbou se zlacením. Souprava je 9-ti dílná a navíc obsahuje 2 popelníky ve stejném dekoru, nebyla nikdy použitá a je v originálním balení. Luxusní dárek pro náročné.