inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám hřídel na malou pilu

Kategorie: Ostatní

prodám 1ks hřídel na malou pilu/jako liliput/.
hřídel:15mm, matka M12,klínˇák 2x9mm,rozteč na šrouby:80/150mm, řemenice 56mm.ks.:250,00kč
1ks dtto hřídel s řemenicí1x10mm:200kč.
Dále řemenici.odstupnovaná 4x8mm=průměry:117,109,101,94mm.:
cena:300 kč.
prodám hřídel na malou pilu
Podobné inzeráty
Hřídel na kotoučovou pilu
Hřídel na kotoučovou pilu Prodám hřídel na malou kotoučovou pilu. Celková délka 300 mm, průměr řemenice 55 mm na řemen 13 mm. Průměr uložení kotouče 15mm. Kontakt e-mailem.
PRONÁJEM PILY V BRATRUŠOVĚ
Hledáte vybavenou pilu pro efektivní práci? Máme pro vás řešení! Nabízíme pronájem kompletně vybavené pily v Bratrušově. Náš objekt nabízí: - Katr pro bezpečné a pohodlné řezání dřeva - Pásovou pilu Hejtmánek (prořez 95 cm) pro rychlé a efektivní řezání velkých kusů dřeva - Sámovací pilu pro řezání přesných kusů - Zkracovací pilu pro řezání krátkých kusů dřeva A mnoho dalšího vybavení pro úspěšné dokončení vašich projektů. Naše pila je vybavena vším, co potřebujete, abyste dosáhli perfektního výsledku. Velikost haly: 64 m x 18 m. Pila je dále vybavena sociálním zařízením. V ceně je vysokorychlostní internetové připojení od společnosti . Zavolejte nám nebo napište a pronajměte si pilu ještě dnes.
Prodám  Úhlovou pilu ADS 630/2 Český výrobek
Úhlová pila ADS-630/2 nepotřebuje další stroj jako je tomu u pásové pily,kde se nařežou prizmy,které se musí později rozmítnout na požadované řezivo , další potřebný stroj k pásové pile je omítací pila je potřeba na neosámovaná prkna.Úhlová pila vyřezává přímo z kmene kulatiny požadované čisté řezivo,rozměry řeziva si navolíme na panelu pily a můžeme tak řezat hranoly-vazby-prkna- latě a podobně.Například při řezání hranolů na pásové pile zbývá bok,který se dává do paliva ,ale u této Úhlové pily tomu tak není.Řežeme například hranoly a zbude nám jen boční oblina, na panelu Úhlové pily si navolíme ,aby pila odměřila vzhůru cca 12cm.Odřízne a udělá hranu a tím ještě získáme prkna, nebo například střešní latě .Vše se odvíjí od průměru kulatiny. Čím silnější, tím pro tuto pilu lépe.Naše pila je velice rychlá v řezu jen obsluha by mohla být daleko rychlejší,a stačit odebírat od pily řezivo Naše pila je propracovaná a velice výkonná.Naše pila je postavena pro 24h provoz. !!!NOVINKA!!! Plná Automatika pily naskenuje kmen vybereme rozměry případně doplníme rozměry řeziva které chceme řezat a program vše během chvíle rozvrhne na max,, výtěžnost a rozřeže kulatinu,program dále umí hlídat motory při stejných otáčkách,po ukončení denní směny ukáže jaké rozměry nařezala,kolik m3,kolik je odkorů,kolik je pilin.Sníží se počet zaměstnanců 1-2,vysoký výkon pily,velká úspora času bez automatiky trvá cca 10-15 minut než si pilu připravíme ,aby mohla řezat kmen a kolikrát se stane že zajedeme do kmenu moc a nebo zase málo to jsou situace které nejdou už vzít zpět ,asi cca 1-2-měsíce trvá než se naučí obsluha plně ovládat pilu ,ale ani pracovník po této době nemůže nikdy docílit maximální výtěžnosti z kmene - tyto problémy odpadají při Automatickém režimu náklady na Automatiku se v krátké době vrátí .Nevýhody kmenové pásové pily oproti Úhlové pile ADS potřebné velké množství pilových pásů které často praskají a dlouho nevydrží dlouho ostré a řežou někdy i jen 5 minut když je zamrzlá kulatina pásy kloužou a tím je i nepřesné řezivo a způsobuje vlnolamy na řezivu.Řezivo je nečisté a je potřeba další povrchová úprava dále zamrzá neustále voda na chlazení pásů.Výkony levnějších pásových pil jsou někdy jen 8 hranolů za celí den a takto bychom mohly pokračovat .Úhlová pila ADS-630/2 nařeže 8 kusů trámů podle velikosti rozměrů a průměrů kulatiny za 0,10-0,40 hod.Úhlové pile odpadají problémy z pásy a z vodou na chlazení má pilové kotouče které řežou celí den dodrží vždy požadovaný rozměr.Řezivo je pěkně čisté jak ohoblované. Pila a její výbava: 2 pily pracující současně jedna svisle a druhá vodorovně Motory v základu 2 x 15kW /2 950 otač./min Max.hranol bez otáčení kulatiny 20x20cm Max.průměr kmene základ 100cm/*140cm Řezná délka základ 6m Ruční upínání kmene Pilové kotouče 2x 550mm Možné příslušenství za příplatek: Motory 2x18kW a 2x22kW. Úprava pily na max.hranol 24x24cm možné jen z motory 2x22kW. Úprava pily na prořez kmen
Hřídel na pilu 2 ks
Prodám hřídel na pilu - mám dva kusy - viz foto. Cenu nabídněte
Nabízím Pila na pořez kulatiny a výrobu řeziva Slidet
Proč dopravovat těžké klády z lesa, když můžete přívézt pilu do lesa - Mobilní Slidet můžete dopravit všude, kam potřebujete za pouhých 10 minut. Pokud potřebujete změnit pracovní místo můžete přepravit .Slidet v době kratší než 10 minut. Kotoučové pily pro nové generace, byly nahrazeny kluznými kolejnicemi. Tato patentovaná konstrukce umožňuje velmi hladký chod stolem a pevnou strukturou.To je vidět v dobré kvalitě řezaného řeziva stoly běžet tiše a bezpečně .Stůl pily je vyroben z nerezové oceli a c.profile poly / nylon / teflonových kluzných žeber posuvných konstrukci, posuvné tyče stolu pily jsou reverzibilní.Stůl sám je konstruován pro náročné použití-rozplétání.Srdcem pily je jeho hřídel o průměru 65 mm která umožňuje lepší podporu s speciální příruba snižuje možnosti pilového kotouče viklání s vibracemi ., Slidet je vybaven vlastní bruskou pilových kotoučů snadné ovládání . Ocelový rám 18m klouzací kolejnice z nerezové oceli Čepelová hřídel 65 mm. a hydraulické vedení čepelí ozubený hydraulický posuvný válec ocelový profil stůl 9 m dlouhý mechanické oplocení nastavení zařízení stacionární opěrné nohy bezpečnostní zařízení hydraulické čerpadlo a nádrž s ohřevem Za příplatek: Ventilátor pilin, pohon s klínovými řemeny ventilátor pilin 3kW / 380V broušení zařízení s 12V motorem broušecí zařízení 0,55 kW / 380V elektricky řízený motor 45kW +automatický startér 100A Přenos klínovými -řemeny pro elektrický motorový pohon klínový řemen přenos hřídel pro traktorové tažené nastavení pohonu topsaw (řetězová pila) s 5 kw elektrickým motorem vč spouštěče pro stranu obsluhy předřez pro špinavou kulatinu hydraulický klesání zařízení pro výběrové zařízení řezivo podávací zařízení kulatiny Uvedená pila je Stacionární ale v nabídce máme i Mobilní během pár minut sestaveno a už řeže připojení Traktor.
Nabízíme Procesor DR-20 nový se zárukou
Piloštípačka DR-20 představuje řetězovou pilu s dopravníkem, která slouží k přípravě palivového a krbového dříví ve velkých množstvích.Využití v domácnosti, zemědělská hospodářství, podniky údržby zeleně, lesní a komunální podniky. Stroj najde uplatnění také v malých firmách zabývajících se výrobou dřeva pro výdělečné účely.Toto zařízení během jednoho výrobního cyklu spojuje řezání dřeva pomocí řetězové pily zároveň s jeho rozštípání na polena pomocí pásového přepravního zařízení.Pilo štípačku DR-20 nabízíme z několika pohony které je možné zvolit: 1.) vývodová hřídel, 2.) elektromotor 7,5 KW nebo benzínový spalovací motor 13 koňských sil, navíc je stroj možné dodatečně vybavit přepravním podvozkem pro přesun. TECHNICKÉ ÚDAJE: Maximální průměr kmene : 38 cm. Vstupní PVC pás v délce 120 cm. Výstupní hydraulický podavač 3,2 m. Regulace délky řezání 25 - 55 cm. Pohony: vývodová hřídel .Ele motor 7,5 KW nebo benzínový spalovací motor . Motor řezání je hydraulický . Řetězová pila STHIL . Výkon čerpadla 36 l/min. Síla tlaku 20 tun . Délka cyklu štípání včetně návratu servomotoru (sek.) 8 s. Výkon pily - štípačky 3-5 mp/h. Štípací nůž 2/ 4/ 6 dílů . Nastavení výšky klínu manuálně. Váha stroje cca 550-600,-Kg Příslušenství za příplatek: 1.) Lehký přepravní podvozek pro elektrický model nebo pro model se spalovacím motorem. 2.) Tříbodový závěs traktoru - vývodová hřídel. 3.) Podavač dřeva - nakládání kulatiny ze země na procesor s hydraulickým posunem . K uvedené ceně + 21%DPH