inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám hloubkový podryvací kompaktor CZAGRO

Kategorie: Ostatní

Prodám hloubkový podryvací kompaktor CZAGRO machinery o záběru 2,6m, devět radlic Deltaflex typu Horshe,sest urovnavacich disku uložených v bezudrzbovych loziscich typu SKF s plynulim nastavenim pracovni hloubky,zadni valec hydraulicky ovladany o prumeru 600mm U-ring.Vaha stroje 1300kg.Vice info na
Prodám hloubkový podryvací kompaktor CZAGRO
Podobné inzeráty
Kompaktor CZAGRO maschinery Hera
Kompaktor CZAGRO maschinery Hera Prodám kvalitní kompaktor CZAGRO maschinery HERA.Kompaktor je vybaven dvěma drobícími válci,plně nastavitelnou středovou sekcí s radličkami typu S ve třech řadách,zavěšení na automatické rameno kat.2.Šíře záběru 3 m. Více info na tel.
Kompaktor podrývací GRANO System 300
Kompaktor podrývací GRANO System 300 Prodám podrývací kompaktor Potenza PTNL 300 o záběru 3m,dvojité pružinové jištění radlic typu Horsh DeltaFlex (10x)ve třech řadách, disky (10x)pro následné zpracování Ofas,zadní hydraulicky nastavitelný válec typu U-Ring,masivní konstrukce, váha 1700kg. Více informací na tel..
Kompaktor CZAGRO  machinery ORKAN 4m.
Kompaktor CZAGRO machinery ORKAN 4m. Prodám polonesený hloubkový kompaktor ORKAN 4 v maximální výbavě. Výroba CZAGRO machinery s.r.o . Stroj plně nastavitelný třemi hydraulickými okruhy, osazen 14 radličkami AMA Delta-flex(typ Horshe), 18 disků ve dvou řadách uložených na odpruženych stupicích a bezúdržbových ložiskách o průměru 560mm AMA., Dvojitý válec U-ring samočistící plně nastavitelný s pamětí.Velmi silný stroj ,konstrukce z plechu S355, opískován a pokryt dvousložkovým základem, nástřik práškový s následným vypálením. Váha stroje 4800kg,potřebný výkon od 200PS.Stroj nekompromisní kvality.Nutno vidět. Možná varianta 5m. Více info na tel.
Kompaktor CZAGRO maschinery ATENA
Kompaktor CZAGRO maschinery ATENA Prodám předseťoví kompaktor CZAGRO maschinery ATENA s hydropaketem pro možnost zavěšení secího agregátu.Pracovní šíře od 2,5m do 3,00m.ATENA je vybavena dvěmi řadami kvalitních S háků a zubatým drobícím válcem.Konstrukce umožňuje zavěšení sečky i za lehčí typy traktorů vzhledem k minimální hloubce stroje,Hydropaket může být zatížen až 1500kg. Plynulé nastavení zadního válce.Více info na
Prodám podrývací agregát EuroMasz APOS 300
Prodám podrývací agregát EuroMasz APOS 300 o záběru 3m, velmi robusní podrývací kypřič pro bezorebnou úpravu pole, odpružené radlice typu Horsh 10x , rovnací diskové talíře plně nastavitelné, válec Packer, plná hydraulická regulace stroje, unikátní skládací sistém pro přepravu v délce stroje pouze 2,15 m.Váha stroje 1700 kg.Cena 179.900 kč Více informací na tel. CZAGRO machinery s.r.o.
Prodám nesený kompaktor s hydropaketem CZAGRO Hera-H 300
Prodám nesený kompaktor s hydropaketem CZAGRO Hera-H 300 o záběru 3m.Kompaktor je vybaven předním strunovým válcem, dvěma řady S radliček s nastavením pracovní hloubky, zadním válcem crockil 500mm, hydropaketem s nosnosti min 1,5 t. Závěsné rameno kat 2. nebo 3.kat. podle vašeho přání.Váha stroje 800kg.Více informací na tel.