inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám helmu zn. MT Thunder velikost XL

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám helmu na moto značky MT THUNDER
Velikost XL ( obvod hlavy 61-62 cm )
Helma je vydezinfikovaná a vyčistěná, na plexi je nasazený pinlock. Helma má sluneční clonu a samozřejmostí je futrál na helmu.
Helma by měla být ještě necelý rok v záruce. Mám i origo krabici.
Prodám helmu zn. MT Thunder velikost XL
Podobné inzeráty
Integrální přilba MT Thunder 3 SVBoard fluo XL
Nová, nepoužívaná (jenom vyzkoušena, má polepy) záruka ještě 2 týdny. Pc 2500Kč. Pište mail: jerry.nr@
Prodám helmu na moto
Prodám helmu na motorku značky AWINA viz. foto. Velikost S: tj. obvod hlavy 55-56 cm. Hmotnost přilby: 1070g (velmi lehká). Helma má evropskou certifikaci CE. K helmě přidám originální pytlík/vak na helmu. Polstrování helmy je vyjímatelné a tudíž lze i desinfikovat a vyprat. Pokud by někdo chtěl i brýle tak je možno je nechat za cca 300kč případně dohodou. Brýle jsou značky Uvex - žlutý sklo. Helmu prodávám z důvodu nevyužití. Helma vhodná na enduro, MX, cross i silnici. Helma je vhodná jak pro začátečníka tak i pro zkušeného jezdce nebo také pro spolujezdce. Na helmě je nalepen držák na akční kameru GoPro. Helma až na pár škrábnutí netknutá. Osobní odběr v Písku. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Zásilkovna ceník dopravného: - na pobočku: při platbě předem 79,- a na dobírku 102,- - na adresu: 109,- a na dobírku 132,- Prosím jen vážní zájemci! Inzerát platí do smazání.
Helma na moto vel. L
PRODÁM NOVOU NIKDY NEPOUŽITOU CARBONOVOU HELMU LS2 805 THUNDER +PINLOCK+ZATMAVENÉ PLEXI. DOSTAL JSEM JI JAKO NEVHODNÝ DÁREK K VÁNOCŮM. PŮVODNÍ CENA 12500, NYNÍ 8900 Kč. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ MOŽNÁ SLEVA. TEL.
Helma Ruroc - NOVÁ, NEPOUŽITÁ
Prodám kvalitní helmu značky RUROC (UK), helma je úplně nová, nepoužitá - žádné škrábance. Helmu jsem pouze velikostně zkoušel. K helmě jsou celkem 3 krycí štíty - čirý, tmavý a barevný viz foto. Helmu jsem kupoval přes E-shop Ruroc. Je to limitovaná edice Batman: ATLAS 4.0 HELMET - THE RIDDLER. Důvod prodeje - špatná velikost. Velikost helmy je XS (54 - 55,4 cm) Cena: 10 000,- (při rychlém a bezproblémovém jednání sleva) Možnost vyzkoušení: Město Opava
Prodám vyklápěcí helmu na motorku Probiker KX5 velikost M
Predam bordovu vyklapaciu motorkarsku helmu Probiker KX5 so slnecnou clonou. Velkost M, vaha 1880 g, viacero odvetaravcich otvorov. Dovod predaja: dizajnova vymena za inu helmu po zmene motorky. Uprednostnujem osobne predanie v Brne, alebo poslanie postou po zaslani penazi vopred. Aktualne rozpredavam moje nevyuzivane veci, pri kupe viacerych veci z mojej ponuky som ochotny poskytnut zlavu!
Prodam helmu na Motorku nebo koloběžku
Prodam helmu na Motorku nebo koloběžku helmu SHIRO černé barvy vel.XS č.54 Velice pěkná super stav.