inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám granule Felix sensations

Kategorie: Kočky

Prodám granule Felix sensations 2 kg. Originál balení.
Prodám granule Felix sensations
Podobné inzeráty
Granule Happy Cat Young Junior drůbeží
Prodám nerozbalené granule Happy Cat Young Junior drůbeží 4 kg. Veškeré informace zde:
Granule pro kočky
Prodám granule značky Calibra z řady Life. Granule jsou pro koťata, ale i pro kojící kočky, aktivní kočky, kočky v růstu nebo pro hubeňoury. Pytel má 6kg, nejsou otevřené. Důvod prodeje je, že se kocour rozhodl přejít na ND. Nejlépe osobní předání v Olomouci. Po domluvě je možno je dovézt Prostějov, Mohelnice, Litovel. Prosím kontaktovat přes SMS nebo e-mail.
Kapsičky Felix
Prodam 10x krabic (kazda krabice obsahuje 12 kapsicek) kapsicek Felix. Cena za krabici 100 Kc, puvodni cena 160 Kc. Nasi kocouri je nechteji, koupene minuly tyden. Prodej pouze vsech najednou a osobni predani v Brne.
Granule Purina ONE STERILCAT 1,5 KG + DentaLife
Prodám nové, neotevřené granule pro kočky Purina ONE STERILCAT losos 1,5 kg (1 500 g) V obchodech stojí cca 280 Kč (v akci 199 Kč). Prodám za 150,-Kč/kus! (1 500 g) K dispozici mám 2 ks! (Datum spotřeby: 5/2024) Superprémiové kompletní krmivo vhodné pro kastrované/sterilizované kočky Receptura Bifensis s prospěšnými bakteriemi pro přirozenou obranyschopnost Stará se o zdravý močový systém a metabolismus Bez přidaných barviv, umělých aromat a konzervantů Prodám Purina DentaLife s kuřetem (40 g). V obchodech stojí cca 39 Kč (v akci 28 Kč). Prodám za 22,-Kč/kus! K dispozici mám vícero kusů! (Datum spotřeby: 4/2024) Doplňkové krmivo pro dospělé kočky. - Křupavá porézní textura - Unikátní textura pochoutky efektivně čistí i špatně dostupné zuby - Vědecky dokázáno, že omezuje tvorbu zubního kamene - Díky porézní textuře obklopuje zub ze všech stran S vápníkem, taurinem a bez přidaných barviv. Vzhledem k nízké ceně se nevyplatí zasílat, proto preferuji osobní předání v Ostravě a okolí. Ještě je možné os. předání v Praze 22.3.2023.
Prodám prémiové granule pro kočky
Prodám prémiové granule pro venkovní i vnitřní kočky Delikan Exclusive Cat Ryba. Balení 10 kg. Možno zaslat přes PPL (cena+ poštovné).
Granule pro koťata
Prodám měsíc otevřené granule pro koťata.. Váha po otevření 6kg z původních 7kg. Datum expirace 4.6.2024. Původní cena 900kč prodám za 400kc