inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám funkční halogenové svetlo

Kategorie: Ostatní

Prodám funkční halogenové svetlo
Prodám funkční halogenové svetlo
Podobné inzeráty
Elektrická kamínka ETA, strunová sekačka, halogenové světlo
Bodové světlo.............400 Kč elektrický difuzér........350 Kč Napařovací žehlička.......390 Kč Žehlička na vlasy.........350 Kč Prodám plně funkční elektrická kamínka ETA - NOVÉ.....500 Kč Elektrická strunová sekačka - cena 500 Kč Halogenové světlo MODUS - cena 1000 za kus (4 kusy) Žehlící prkno.............400 Kč 2x Stojan na CD............300 Kč(cena za kus) Mop LAMART.................500 Kč
Halogenové světlo KANLUX s čidlem pohybu
Prodám bílé halogenové světlo KANLUX XS-118 AS s čidlem pohybu, pro světelné zdroje J-118mm s paticí R7s , 230V, ~50Hz, výkon 500W.
Stropni halogenove svetlo do sadrokartonu Rendl-nove
Stropni halogenove svetlo do sadrokartonu Rendl-(nove) 2 ks
NOČNÍ SVĚTLO MINECRAFT REDSTONE MODRÁ,ČERVENÁ
Minecraft noční světlo Redstone Ore ... snad na každého občas přišel strach ze tmy ať již na malé děti, ale i na dospělé, kteří mají problém s orientací v noci. Pro tyto případy pár chytrých hlaviček vyrobilo tzv. noční světlo, tedy princip pracující na principu běžné baterky či žárovky, ovšem s tím rozdílem, že vydávané světlo není tak intenzivní a umožňuje nerušeně usnout. Přesto je však světlo dostatečně silné natolik aby děti zaplašili zlé myšlenky o nestvůrách a mohli si v klidu odskočit kam potřebují. Díky obrovské popularitě hry Minecraft společnost ThinkGeek vytvořila originální Minecraft noční světlo Redstone Ore, které je ve tvaru krychličky známé ze hry všem stavitelům a tvůrcům originálních světů. Světlo je v charakteristickém pixelovém designu a ovládá se jednoduchým poklepáním na krychli.rozměry cca: 10 x 10 x 10 cm materiál: ABS plast vyžaduje 2x AA baterie design: ThinkGeeK klepnutím na krychli zvyšujete a snižujete intenzitu světla šetrné LED osvětlení.Baleno v originál krabičce Minecraft. SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ obě barvy,poštovné 79Kč.
Prodám halogenové  topidlo
Prodám zánovní halogenové topidlo (úsporné) z pozůstalosti. Původní cena 1.500,- Kč.
Halogenové svítidlo na stojanu.
Prodám Halogenové svítidlo na stojanu. Pouze osobní odběr.