inzerce, prodej, prodám, bazar

prodám fenu německého ovčáka s PP

Kategorie: Psi

prodám fenu NO s PP,není vhodná do bytu,je bez vad,stáří 16 měsíců,není agresivní,vhodná pro jakékoliv psí sporty
prodám fenu německého ovčáka s PP
Podobné inzeráty
Prodám fenu německého ovčáka
Prodám fenu německého ovčáka Stáří 4roky. Celočerná bez skvrn,bez Základní výcvik, nehodí se pro obranu, pouze jako hlídací pes. Štěňata neměla, vhodná i k dětem. Důvod prodeje, nezvládá obranu, mírná povaha Pište SMS nebo na WhatsApp. Ozvu se
Prodam 8 měsični fenu německeho ovčaka
Prodam 8mesicny fenu nemeckeho ovcaka odcervena,ockovana vse ok vice info volat na tel
Fena německého ovčáka
Prodám fenu německého ovčáka, naočkována, načipovaná, narozená 4.11.2022 cena 3800kc
Fena německého ovčáka
Dobrý den, hledám domov pro 16ti měsíční fenu německého ovčáka s PP. V kohoutku má 56cm, je menší, ale standard splňuje. Není uchovněná. Jen pro zkušené, zodpovědné lidi, kteří ví, co je pracovní pes a budou s ní pracovat. Fena je milé povahy, dobře hlídá, uštěkaná jako pravý ovčák, snese se s ostatními pejsky. Poslušnost má výbornou. Pište mail nebo SMS.
Box na psa Solognac vel. L
Délka 90 cm × šířka 60 cm × výška 60 cm. Hmotnost: 4,25 kg. Vhodný například pro bígla, border kolii, německého ohaře, belgického ovčáka, australského ovčáka, labradora, zlatého retrívra, německého ovčáka.
Daruji fenu belgického ovčáka
Dobrý den daruji fenu belgického ovčáka starou 11měsíců fenka je hodná nemá problém se psy ani s dětmi byla by vhodná do domečku se zahradou k aktivní rodině a určitě by ji prospěl cvičák. Foto psa a podrobnější informace po telefonu.