inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám elektroměrový piliř

Kategorie: Stavební materiál

Prodám elektroměrový piliř výrobce DCK. Typ ER212/NKP7P. Třífázový, s přípravou na druhou /noční/ sazbu. Jistič druhé sazby 2B/1, hlavní jistič 25B/3, možnost montáže jiného dle domluvy. Možnost domluvy dodatečné montáže včetně revize pro ČEZ. Kompletní, nový...
Prodám elektroměrový piliř
Podobné inzeráty
Prodám elektroměrový rozváděč se staven.přípojkou
Prodám elektroměrový piliř výrobce DCK. Typ ER212/NKP7P s origo namontovanou zásuvkovou kombinací. Třífázový, s přípravou na druhou /noční/ sazbu. Jistič druhé sazby 2B/1, hlavní jistič 25A třífázový, možnost jiné amperáže dle domluvy. Zásuvková kombinace obsahuje chránič a jističe Eaton v 10kA řadě, a zásuvky 32A/5pol, 16A/5pol, 2x230V. Možnost domluvy dodatečné montáže včetně revize pro ČEZ. Pilíř je nový, kompletní...
Elektroměrový piliř
Prodám elektroměrový piliř dvou tarif pro Cez
Elektroměrový pilíř-dvojsazda(HDO)- určen pro EON nebo ČEZ
Nový elektroměrový pilíř pro elektroměr. Dvojsazbový-možnost levného proudu(HDO). Určen pro EON(EGD) nebo ČEZ.Šířka jen 40cm!!!.Osvědčení a certifikát k rozvaděči. Je možno i zaslat přes DPD! Mohu nabídnout i hlavní jističe a související elektromateriál. Zasílám i přes DPD. Je možnost i osazení(montáž) a revize-dohoda. Tel: Inzerát platí stále !!!
Elektro pilíř
Prodám starší nepoužitý elektroměrový pilíř. Okres Ústí nad Orlicí
Elektroměrový rozvaděč esta s pilířem ER212 HDO pro e-on
Prodám elektroměrový pilíř esta ER212 NKP7P s HDO. Nový,zafóliovaný. Osobní převzetí Mikulov nebo Břeclav. Cena uvedena včetně dph a dokladu o koupi.
ELEKTROMĚROVÝ ROZVADĚČ ER 212 NVP7P CEZ
Prodám nový, nepoužitý rozvaděč vhodný na HDO. Elektroměrový rozvaděč DCK ER212/NVP7P-C šedý pro ČEZ, EGD (E.ON) Šedý elektroměrový rozvaděč DCK ER212/NVP7P-C od české společnosti DCK Holoubkov je vhodný především pro rodinné domky, rekreační chaty a podobně. Je zamýšlen pro jeden dvoutarifní 3fázový elektroměr do 40 A a dosahuje stupně krytí IP 44.