inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám el. předehřev motoru Toyota,

Kategorie: Příslušenství

nová, nepoužitá sada kabelů s topným tělesem na 230V vhodná pro ohřev oleje u vozidel Toyota Yaris, Auris, Avensis, Corolla, Prius, Verso, motory 1,6 a 1,8. Topné těleso se přilepí na olejovou vanu motoru a při zapojení připojovacího kabelu do zásuvky 230V dochází k ohřevu oleje a v zimním období k bezproblémovým startům. Sada se skládá z topného tělesa a připojovacích kabelů. Jeden kabel (zelený) vede ze zásuvky 230V k vozidlu (délka 5m) a druhý od vozidla (např. nárazníku, délka 1,7m) k topnému tělesu. Jednoduchá montáž.
Prodám el. předehřev motoru Toyota,
Podobné inzeráty
Elektrické nezávislé topení do automobilu, strojů, domů
Teplovodní topení, Předehřívač motoru LF Bros model: 3000 W napětí: 230 V příkon: 3000 W průtok: max 8l / min. teplota směsi - termostat: až 85°C rozměry předehřívače: 18 x 10,5 x 8 cm váha předehřívače: 1,16 kg materiál: hliníkové tělo čas předehřevu: 20 - 50 min - dle podmínek průměr spojky: 18mm - vhodné pro hadice 16-20 mm Obsah balení: předehřívač 3000W 2 x plastová T - rozbočka - umožní jak sériové, tak paralelní zapojení, dle potřeby vozidla 2 x svorka 1 x praktický držák Rozměry balení: 23cm x 12cm x 9cm Popis produktu: Jedná se o nejprodávanější, robustní čerpadlový předehřívač LF Bros včetně praktického držáku pro snadnou montáž, který slouží k ohřevu bloku válců spalovacího motoru. Jeho univerzálnost jej předurčuje k použití prakticky v každém voze, předehřev stačí umístit do velkého okruhu chladící soustavy. Přístroj je vybaven elektrickým ohřívačem o výkonu 3000 W, termostatem a čerpadlem. Napájení zajišťuje střídavý proud s napětím 230V. Oběh předehřáté chladící kapaliny zajišťuje čerpadlo. O ideální teplotu se pak stará termostat, který udržuje teplotu chladící směsi mezi 55°C až 85°C. výhody vozidla s předehřevem motoru? Prodloužení životnosti akumulátoru, několikanásobně nižší odběry Snížení spotřeby paliva a výfukových splodin Pomalejší zanášení filtru pevných částic Snížení opotřebení mechanických částí pohonné jednotky Rychlé vytápění kabiny vozidla Montáž: 1. Sériové zapojení - snadné, rychlé vložení předehřevu do chladícího okruhu mezi motor a výměník tepla viz dodávaný návod. 2. Paralelní zapojení - U moderních vozidel může být umístěn ventil v chladícím okruhu, který je zapotřebí přemostit pomocí dodaných T-kusů. Vše je detailně znázorněno v dodaném návodu. Předehřev motoru 3000W 2750,- Kč V případě zájmu nebo více informací volejte na číslo cz +420778353
Nove mapy Toyota Touch 2022-23 V.2
Ponukam nove mapy 2022-23 v.2 cela Europa pre nasledovne navigacie: Toyota Touch & Go Toyota Touch & Go plus Toyota Touch Pro v(11HDD) Toyota Touch2 with Go Toyota Touch2 with Go plus Toyota Touch2 with Go (CY17/CY17+)
Ohřev motor předehřev Defa Webasto 230v
Prodám sadu na DEFA předehřev motoru (olej) - univerzální sada, ke které dokoupíte vlastní vyhrivaci element (cca 3-3,5tis). Ten se většinou montuje jedním šroubem na olej vanu/blok a ohřeje olej během cca hodiny o xy st nad okolní teplotu. Motor se podstatně lépe zahřívá a maže během studených startů. Po příjezdu stačí napojit kabel do konektoru a v zásuvce mít nastavený časovač dle vašeho odjezdu do práce mínus hodina/dvě. Spotřeba el energie je minimální vzhledem k úspoře PHM a opotřebení. Odběr Praha 6 nebo poštou, inzerát platí do smazání.
Prodám el. předehřev motoru 2,0TDi VW T5,
nová, nepoužitá sada kabelů s topným tělesem na 230V pro ohřev oleje u vozidel VW T5, 2,0TDi, kód motoru CAA. Topné těleso se přilepí na olejovou vanu motoru a při zapojení připojovacího kabelu do zásuvky 230V dochází k ohřevu oleje a v zimním období k bezproblémovým startům. Sada se skládá z topného tělesa a připojovacích kabelů. Jeden kabel (zelený) vede ze zásuvky 230V k vozidlu (délka 5m) a druhý od vozidla (např. nárazníku, délka 1,7m) k topnému tělesu. Jednoduchá montáž.
Prodám el.předehřev motoru Škoda, VW, Audi, Seat
nová, nepoužitá sada kabelů s topným tělesem na 230V pro ohřev oleje u vozidel Škoda Octavia, Superb; Yeti; VW Golf, Passat, Sharan, Tiguan, Touran; Audi A3 a Q3. Topné těleso se přilepí na olejovou vanu motoru a při zapojení připojovacího kabelu do zásuvky 230V dochází k ohřevu oleje a v zimním období k bezproblémovým startům. Sada se skládá z topného tělesa a připojovacích kabelů. Jeden kabel (zelený) vede ze zásuvky 230V k vozidlu (délka 5m) a druhý od vozidla (např. nárazníku, délka 1,7m) k topnému tělesu. Jednoduchá montáž.
Opravný držák vylomených závitů bloku motoru VW
Prodám opravnou sadu na vylomený držák (závitu) bloku motoru ze strany rozvodů. Levnější varianta než pořizovat nový blok. K poškození většinou dochází při velkém předním nárazu, nebo stržením závitu při montáži držáku motoru (např. při dělání rozvodů). Držák lze využít na veškeré motorizace od koncernu VW u motorů 1.9 či 2.0 TDI ( vyráběných od roku 1997 - 2017) například u Škody - Octavia první generace s motorem vybaveným rotačním čerpadlem až do konce Octavií druhé generace s palivovým systém PumpeDiesel. Tudíž lze namontovat na veškeré motory s tímto typem bloku motoru. (Tento držák např. jezdí i ve VW Touran s typem motoru BLS s vodním chladičem výfukových spalin, Octavia II - BXE... Jsou k dispozici 3 varianty - záleží na počtu poničených závitů. Po domluvě jak přes telefon tak emailem dořešíme, který držák pošleme či přivezeme. Součástí balení je i návod na montáž s utahovacími momenty a sadou potřebných šroubů. Po domluvě není problém osobní montáž samozřejmě za příplatek. Blok motoru BXE, Volkswagen, Škoda, 1.9TDI, 2.0TDI, BJB, BLS, ALH, AGR,AXR, ASZ