inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám dvě loňské kobylky

Kategorie: Koně

Na prodej kobylky po otci Cortés.
Cortés je po otci Catango Z a s vlastní výkonností T** skoky.
Kobylky jsou z matek:
1) Evita po Edminton
2) Phillemina po Phill/ Edminton/Latinus
Kobylky jsou několikrát odčervené. Znalé základní manipulace- ohlávka,korektura, zvedání nožiček.
Obě s předpokladem do sportu.
Více informací na tel. či whatsapp +420
Matky i hřebec u nás k vidění.
Prodám dvě loňské kobylky
Podobné inzeráty
Kobylky pony
Prodám strakatou v dubnu roční kobylku v kohoutku momentálně 110 a její sestru v dubnu bude mít dva roky v kohoutku 120. V dospělosti budou mít cca 130 cm. S modrým průkazem kobylky jsou zdravé celý rok 24/7 hodné zvyklé na běžnou manipulaci a další hospodářská zvířata a psi pravidelně očkované odčervené. Cena 22 a32 při rychlém a solidním jednání sleva nebo při prodeji společně. Telefon 573 300
Mini shetty pony
Predám mini shetty pony kobylky s papiermi o pôvode a pasom. Kobylky sú narodené v 4/2021, sú očkované, odčervené, s pravidelne robenými korektúrami. Sú milé kontaktné, zvyknuté na ľudí aj deti. Ideálne im hľadáme milujúci domov spolu. Len vážny záujemci, priekupníci a deti nevolať. Viac info po telefóne. Cena zodpovedá kvalite, na vyžiadanie.
Připouštění americkým minihorse
Nabízím připouštění AMHA miniaturním hřebcem BMS Westernboys Gravity. Gravity je vysoký pouhých 78 cm v kohoutku, spadá tedy do kategorie A, ve které je několikanásobným Grand a Supreme šampionem. Dále se pyšní několika 1.místy v jumping (skoková soutěž na ruce), získal titul národního multicollor šampiona a mnoho dalších. Na národním šampionátu 2018 získal 4* titul Národní SUPREME šampiona.Na svodu byl ohodnocen známkou 8.13 bodů a stal se tak nejlepším koněm svodu. Má úžasnou povahu, je hodný, na hřebce velice klidný, charakterní a ochotný k práci. Miluje děti, vodí ho moje 3 letá dcerka. Gravity připouští přirozeně, z ruky, kobyly většinou zabřezly na první říji.Z hříbátek po něm jsou krom jednoho hřebečka samé klisničky. Gravity má také jako jeden z mála hřebců v ČR úspěšně složeny zkoušky výkonnosti. Cena připuštění je pro kobylky minihorse a pony 4000,- pro kobylky AMHA na domluvě. Ustájení možno 100,-/den. Možno zajistit vyšetření klisny sonem na 16.dnu.
Nabízím připouštění plemenným hřebcem welsh A
2083 Friars Power of Dreams Tento nádherný hřebeček Wmp bude v letošní sezoně působit jako plemeník v naší stáji ve Vinařích (Čáslav) Je to rozený gentleman romantické povahy - kobylky ho milují Připouštěcí poplatek: 4500,- Kč ( pokud jeden majitel přiveze 2 kobylky má zvýhodněnou cenu 3500,- Kč) Ustájení box, nebo výběh 150,-Kč/noc 2083 Friars Power of Dreams (Friars Solomon x Pontgam Supreme) Plemeno, barva, narození: Wmp, sekce A, ryzák, 18.5. 2017 Míry: 131, 122, 159, 17cm Působí v plemenné knize: Wmp HPK-AP Chovatel: Morris M.S. Majitel: Mašindová Lucie Kontakt: Kamila Hejhalová, Vinaře 183, 286 01 Čáslav, tel.: V loňském roce působil jako plemeník v zemském hřebčinci v Písku. Jedná se o mladého plemenného hřebce s korektním exteriérem, vynikající kostrou a elegantní a prostornou mechanikou pohybu, příjemným charakterem, importovaného do ČR z britského hřebčína Friars, který ve věku 2-3 let dosáhl na významná ocenění na českých výstavách.
Ježdění za výpomoc,či ustájení za výhodnou cenu
Dobrý den, po dlouhém uvažovani jsem se rozhodla,že bych ráda sehnala zkušeného človíčka k sobě. Někoho kdo by mi pomohl s koňmi a chodem stáje,někoho kdo by to bral tak trochu za své. Jsem na kobylaky sama a bylo by fajn,kdyby mi někdo pomohl s výchovou hribatek,péči o koně,ježděním a sem tam s něčím okolo. Případně by semnou jel na výstavu atd. Mohlo by se to hodit někomu kdo nemůže mít vlastní koně nebo by se třeba hodilo někomu kdo by využil i možnosti ustájení vlastního koně za velmi zvýhodněnou cenu oproti běžné. (Domluvili bysme se) Třeba někdo kdo má koně důchodce a chce si ho nechat dožít ve vlastní péči a zaroveň si ale nemůžu dovolit pořídit druhého koně a rád by tedy využil možnosti jezdit na jiném ze stáje a zvládal by časově věnovat se i dalším (s něčím případně pomocí) krom svého koníka. Koník nemusí být důchodce, jen příklad. Kdyby to byl někdo s valachem,či hodným hřebcem co zvládne být i vedle kobyl, byl by to velký plus (U valachů máme víc volných míst,ale není to nutně podmínka i kobylku bysme ustajily.) Hlavně bych nejradši člověka 18+ zodpovědného, spolehlivého a opravdu zkušeného jezdce( ne někoho kdo je pokročilý začátečník a už párkrát cválal,nebo jezdil jen někde kde ho posadili na provozáka koně který byl vychozeny a šel ve štrůdlu). Opravdu zdůrazňuji,že hledám člověka se zkušeností,co umí dobře jezdit a má zkušenost i s mladými temperamentními koňmi(Nejsou zlé,či zákeřné,ale temperamentní a odpočaté-zkušený jezdec pochopí méně skušený spadne protože ho vyděsí nacválání kobyly když chtěl jen naklusat a podobně. A o to nestojím nerada bych aby se mi ozývala děvčata,co opravdu nemají zkušenosti víceleté, případně s různými tipy koní, případně i hříbaty.) Mám pět koní. Dvě babičky,jedna rekreačně ježděná,jeden chlaďásek také starší ježděn rekreačně. A pak jsou tu dvě mladé kobyly co sportovaly obě velmi šikovné jak v parkuru,tak drezuře i všestrannosti a momentálně jsou březí. ( Teoreticky by do budoucna byla možnost na nich se účastnit i závodů ). Zkouším co mi osud dopřeje. Ráda bych někoho kdo by to tu táhnul za jeden provaz semnou a pomohl mi s chovem. Nějak jsem poslední dobou fyzicky i psychicky vysílená a ve dvou se to prostě lépe táhne a co si budem povídat,například jed na výstavu s hříbětem sama je zahul natož jed případně s vícero. A i je připravit do života se dělá lépe ve dvou. Kobylky si zaslouží i více pozornosti a práce....Tak pokud se najde človíček co by se mu líbila má nabídka,buď někdo kdo by využil i ustájení za nějakou výrazně nižší částku a chtěl by zároveň být součástí chodu stáje a měl by na to všechno čas nebo někdo kdo jen nemůže mít svého koně a chce u nich být a je ochoten stát se mým parťákem co mi pomůže, budu moc ráda. Webové stránky PS.: Nehledám brigádníky,nenabízím práci. Jen buď výhodné ustájení,či ježdění za výpomoc pro zkušeného!
Welsh part - bred
Prodám kobylku wpbr, nar. 1.5.2022 z matky Blaze ( IC s 1. prémií, uchovněna v PK ), po otci 1301 Frankenhoeh´s Amor (welsh pony sekce B ). Očekávané KVH kobylky je cca 145 cm. Kobylka je již nyní velmi výrazného, mohutného rámce, s krásnými chody, má velmi atraktivní zbarvení. Učenlivá, komunikativní, naučena základním návykům, zvyklá na procházky v přírodě. Pravidelná korektura kopyt, veterina bez problému. Matka je výborný skokan a parťák na rekreační toulky přírodou - viz poslední dvě fotografie.