inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Dětský deštník s motivem koně

Kategorie: Ostatní

Prodám dětský deštník s motivem koně. Deštník je v dobrém stavu. Lehce špinavý, ale estetice neubere. Držák zelený, pevný plast.

Cena: 100 Kč
Pouze osobní předání v Plzni.

V případě zájmu mě, prosím, kontaktujte prostřednictvím e-mailu.
Prodám Dětský deštník s motivem koně
Podobné inzeráty
Deštnik Anekke nový
Prodám nepoužívaný automatický deštník Anekke s knoflíkem na vystřelení a sestřelení, s poutkem k zavěšení, součástí je obal na deštník. Designový potisk se nachází z rubu, z lícové strany je deštník jednobarevný. Důležité upozornění: Stiskněte knoflík pro otevření deštníku a stiskněte knoflík pro zavření deštníku.
Dětský deštník
Prodám dětský deštník s tématikou znamení Střelec. Deštník je úplně nový v obale, nepoužitý.
dětský deštník
Dětský deštník s motivem KRTEČEK
deštník dětský ručníček kabelka čepička vánoční
100,- Kč Minnie deštník 120,- Kč Dr. Plyšáková deštník 80,- modrá plyš kabelka pumpadůr 100,- Kč plyšák medvídek Pů 60,- Kč pyšák prasátko 50,- Kč čepička moje první Vánoce ručníčky oba PRODANÉ plyšáci chvíli vystavé, ostatní nové, vhodné i na dárek, v případě zájmu upřednostním SZ a RYCHLOU komunikaci, už nerezervuji
Deštník pro nejmenší
Prodám deštník pro nejmenší děti předškolního věku, deštník lze použít max. do 2 třídy ZŠ. Je jen po synovi a je v pořádku. Rádi předáme dál. Podívejte se na moje další inzeráty. Předání Brno nebo Třebíč nebo zašlu Zásilkovou.
Hospodský deštník
Prodám velký deštník Coca cola plachta už je na nic , konstrukce v pořádku. Deštník i s podstavcem na čtyři betonové dlaždice ,mohu přidat. Cenu nabídněte