inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám dobové šaty z hedvábné látky

Kategorie: Ostatní

Prodám dobové šaty s hedvábné látky původní cena 18000
Prodám dobové šaty z hedvábné látky
Podobné inzeráty
Prodám původní hedvábné šaty
Prodám původní hedvábné šaty možno používat na dobové akce
Kvalitní látky na šití
Prodám- č.1- tmavě modrá tkaná látka, materiál Pes, š.150cm- 1,40m - na letní kalhoty nebo pouzdrové šaty, prodám za 120,-kč /// č.2.- jasně růžová šusťákovina, š.140cm -1m za 45,-kč /// č.3.- starorůžová šusťákovina, š150cm- 1,40m za 75,-kč /// č.4. starorůžová látka Pes, š.150cm-1,20m kvalitní jemná látka na krátké pouzdrové šaty za 180,-kč ///č.5. lehoučké splývavé umělé hedvábí v přírodní barvě s leskl.vzorem š.115cm- 2m, zakoupeno na košili za 240,-kč /// č.6. úplet Pad- bílý podklad -šedý vzor - š.160cm- 1,60m zakoupeno na letní kolovou sukni- za 180,-kč /// č.7. krásná kvalitní látka světle béžová s vytkaným vzorem na pouzdrové šaty bez rukávů s rozparkem -š.140cm- 1 m za 160,-kč ///. č.8. světlá zelenkavá látka Pes, na dlouhé lehké letní šaty, š.150cm-1,50m za 180,-kč /// č.9.zelenkavá lehoučká látka na letní šaty nebo halenu š.140cm- 1 m za 70,-kč /// Látky prodávám se slevou( již nevyužiji), nejedná se o látky z půdy. K ceně bude připočteno zásilkovné.
Zbytky látek – prostřední a větší kusy
Po reorganizaci zásob látek v mé dílně mi zbyly látky pro které aktuálně nemám využití. Věřím, že ještě někomu udělají službu :) Směs zbytků látek, větší a prostřední kousky. Většina jednobarevná, něco vzorované. Něco bavlna, lesklé látky, průhledné látky... Váha balíčku je 900 g. V nabídce mám i další látky a galanterii... Doprava: Zásilkovna 85 Kč Zásilkovna s dobírkou 100 Kč Osobní odběr šití, galanterie, švadlena, švadlenka, pro švadlenu, zbytky látek, levné, průhledné, průhledná, prohovaná, šatové, látky, látka, jednobarevné, za symbolickou cenu, za babku, modrá, fialová, bílá
Svatební šaty
Mě už princeznou udělaly, je čas poslat je budoucí nevěstě ☺️ Prodám krásné, jemné a velmi pohodlné svatební šaty(jako nové) budoucí nevěsta v nich vydrží celý den. Šaty mají vrstvenou sukni z tylu, krásné, jemné zdobení a menší vlečku. Vlečka nikde nepřekáží,ale dělá šaty ještě hezčí. Šaty mají pevnou vycpávku prsou, není potřeba řešit žádnou náhradu podprsenky. Šaty mají velikost 42,sedí spíše na velikost 38-40, velikost košíčků C-E ale hodně se přizpůsobí Moje výška 165cm + 7cm podpatky, košíčky E Šaty jsou profesionálně vyčištěny, bez vad. Ozdoby jsou skvěle přidělány, nic neopadává. K šatům přidám ochranný vak + kruhovou spodici nejmenší velikosti. Spodnice není pod šaty potřeba,krásně drží i bez ní. Spodnice šaty nijak nezmění, při cestě k oltáři je ale skvělý pomocník, neplete se sukně při chůzi k oltáři mezi nohy. O ceně jsem ochotná jednat … Dopravu hradím já Případné dotazy ráda zodpovím přes EMAIL ????
Prod. elegantní,kvalitní látky na KOSTÝMY-OBLEKY-KALHOTY
Prodám prvotřídní látky na OBLEKY/KOSTÝMY/ KALHOTY vše z SRN, materiál: 45% vlna + 55% TREVIRA. Ideální na pánské obleky či dámské kostýmy + látku na kalhoty: a.) látka tmavší antracitové barvy, lehce lesklá/měňavá šíře 1,5 m, délka 3 m = 4,5 m2 za cenu 850,- Kč, tj. cena za 1m2 látky 190,- Kč, cena v obchodě 1m2 á 1200 -1600,- Kč); b.) tmavá černošedé barvy, jemný lesk, šíře 1,5 m, délka 3m = celkem 4,5m2 za cenu 850,- Kč (cena za 1m2 látky 190,- Kč, cena v obchodě 1m2 á 1200 -1600,- Kč); c.) šedá, na kalhoty šíře 1,5 m, délka 1,5 m = 2,25m2 za cenu 400,- Kč. Po další slevě, při koupi všech tří látek současně je cena 1 900,- Kč Tel.
Čistička vody
Vysoce účinná čistička vody pro dokonale čistou a zdravou pitnou vodu. Nová nikdy nepoužívána. Původní cena 35000kč Účinně hubí více než 99,99 % choroboplodných bakterií a virů vyskytujících se v pitné vodě. Účinně snižuje výskyt více než 160 kontaminantů včetně více než 140 potenciálně zdraví škodlivých kontaminantů.** Jsou to např. jemné částice (usazeniny, vodní kámen v potrubí), organické chemické látky (pesticidy, polychlorované bifenyly), anorganické chemické látky (olovo, rtuť) či mikrobiologické látky (bakterie, viry, prvoci). Pitná voda z vodovodu může být také znečištěna léčivy a veterinárními přípravky. Zachovává ve vodě prospěšné minerální látky, jako je vápník, hořčík a fluoridy. Filtruje mikroplasty až do velikosti 0,2 mikronu ve vodě z vodovodu. Účinně snižuje obsah chloru a chloraminu, čímž zajišťuje zlepšení chuti vody, její vůně a průzračnosti.*** Pro větší pohodlí a funkčnost je vybaveno přídavným kohoutkem, který si uživatel sám nainstaluje pomocí běžného nářadí. Vyrobeno z prémiových materiálů. Vztahuje se na něj prodloužená záruka, která zajistí dlouhodobý klid v duši. Filtr s uhlíkovým blokem účinně snižuje výskyt částic o velikosti až 0,2 mikronu, což je 300krát až 500krát méně než průměr lidského vlasu.**** (K částicím patří azbest, sedimenty, nečistoty a vodní kámen).