inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám část Strakonické lafety vz. 38 do bunkru Řopík

Kategorie: Ostatní

Prodám část Strakonické kulometné lafety vz. 38 do bunkru Řopík viz foto, původní nátěr, neponičena, pěkný stav. Přidám 6 koleček k lafetě viz foto.
Prodám část Strakonické lafety vz. 38 do bunkru Řopík
Podobné inzeráty
Prodám přírubu na ventilátor do bunkru Řopík
Prodám přírubu na ventilátor do bunkru Řopík, příruba je opískovaná a nalakovaná základní epoxidovou barvou.
Prodám lapače zplodin a lapače nábojnic do bunkru Řopík
Prodám lapače zplodin a lapače nábojnic do bunkru Řopík - československé opevnění, v původním stavu, nečištěné. Cena za kus 1000kč. Pouze osobní odběr.
Prodám mřížové dveře do bunkru Řopík
Prodám originální mříže do bunkru Řopík, jsou opískované a nalakované základovou barvou. Cena 4900kč. Pouze osobní odběr.
Prodám řopik, bunkr A 180 Opava,  Velké Heraltice
Prodám řopik u Košetic - Velké Heraltice. Bez pozemku, na pozemku družstva, cca. 50 m od asfaltky. Zazděný, 50 let v něm nikdo nebyl.Fotka ilustrační.
1 noc/2 osoby v historickém vojenském bunkru C1 - Dobré pole
Dobrý den ☺ Prodám voucher ze Slevomatu pro pobyt v bunkru C1 - lokalita Dobré pole u Mikulova. Platí pro 2 osoby / 1 noc - termín DO 30.4.2023. Vlastní rezervaci si provedete už sami na stránkách bunkeringu (tam stojí pobyt 700 Kč/noc). Viz obrázky. Voucher po Vaší platbě předem na účet, případně v hotovosti (Lužice u Hodonína), zašlu obratem SMS, e-mailem atd. - jde o krátký kód, čili předání už bude bleskové :-) Já ho bohužel nevyužiju - sešlo z mých plánů. Díky za Váš zájem! Mrkněte prosím i na další mé nabídky ☺
Stojan + tácy
ve stylu lafety kanonu(jezdí a nalévá náklonem),celoocelový do průměru 10cm(šampus ap.)stav jako nový+dva nerezové tácy/talíře hloubky 2cm a průměru 21,5cm.Pouze os.předání Olomouc,neposílám ani při platbě předem.