inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám boty - velmi málo nošené

Kategorie: Boty

Prodám zimní dámské, černé, kožené boty na vysoké podrážce. Cena za jeden pár za babku až 290,- Kč
Prodám boty - velmi málo nošené
Podobné inzeráty
OUTDOOR: boty Lowa Renegade GTX / 43,5
Prodám málo nošené kultovní outdoorové boty Lowa Renegade ve vel. EU: 43,5. Za velmi příznivou cenu pro lidí, kteří rádi tráví čas v přírodě. Vhodné jsou nicméně i na běžné nošení do města. PO DOHODĚ JE REÁLNÁ VÝMĚNA ZA BATOH OSPREY TALON 44 III ceramic blue L/XL Boty jsou velmi odolné a do každého počasí po celý rok. Jsou vyrobeny z přírodní tmavé hnědé kůže. Zde nehrozí, že bota se protrhá jako u syntetických materiálů, gumové části se odlepí apod.. Pro objektivní představu, tuto nízkou variantu bot Lowa Renegade používá horská služba ČR. Boty mají nadstandardní gore-tex membránu, takže podrží i v nepříznivém sněhovém nebo mokrém prostředí. Velikost boty odpovídá skutečnosti. Je velká škoda, aby zůstali nevyužité - budou sloužit velmi dlouho. Cena byla v Hudy Sportu: 4.510,- Já je nabízím málo nošené za cenu: 2800,- Informační zdroj - Lowa: Nízké provedení modelu Renegade z ATC kolekce od firmy LOWA, jedná se o léty osvědčený model z nejkvalitnějších alpských usní renomovaných výrobců (Prewanger) v takzvaném Derby střihu, který zajišťuje vyšší pohodlí při nošení obuvi. Tato multifunkční vstřikovaná bota pro outdoorové aktivity, je v pánském i dámském provedení. Tyto boty jsou vybaveny GORE-TEXovou membránou a podešví Vibram. Nízké provedení RENEGADE GTX LO patří do vybavení Horské služby ČR. - LOWA ATC klima systém aktivní ventilace - polyuretanová mezipodešev s torzním stabilizátorem - kovové háčky a očka - tkaničky s hydrofobní úpravou, kruhový průřez Osobní odběr v Rudné u Phy nebo po dohodě v Praze na Zličíně. Zasílám pouze po předchozí platbě na účet plus poplatek Zásilkovny 79,-.
PRODÁM TREKOVÉ BOTY REGINETTA PEAK (vel.42)
Prodám pánské technické velmi kvalitní robustní trekové boty Reginetta Peak. Jsou to téměř nezničitelné, ručně šité, celokožené, boty z jedno kusu velmi kvalitní hovězí kůže. Boty jsou vhodné i do náročných terenních podmínek a vysokohorskou turistiku. Lze na ně připevnit i mačky. Šněrování s kovovými očky Materiál - svršek silná lícová hovězí kůže Vnitřek boty - hovězí kůže Svršek je ručně sešitý s podešví Značková podešev - Vibram Boty jsou velmi málo nošené. Prodávám z důvodu nevyužití. Původní cena - 6tis.
Prodám boty, zimní a letní
Dobrý den, prodám boty: Trekové (trekingové, outdoorové, pohorky), kožené, málo nošené, velikost 39, značka Regatta, původní cena 2800,-, nyní 1500,- Zimní modré nepromokavé boty (sněhule, nižší kozačky), s kožíškem, málo nošené, velikost 39, značka Willard, cena 500,- Zimní boty černé s kožíškem, nošené, lepená pata, velikost 39, značka O'neill, cena 300,- Žluté balerínky (baleríny, lodičky), kožené, pouze vyzkoušené, jako nové, velikost 39, značka Karyoka (koupené v Riekeru), cena 1000,- Sandále outdoorové (uzavřené), nové, nepoužité, velikost 38, značka Rock Spring, cena 600,- Žabky, jen vyzkoušené, jako nové, velikost 40, z Bali, cena 200,- Při odběru více kusů sleva, mám ještě jeden inzerát s botama, možno zaslat přes Zásilkovnu, Balíkovnu nebo jiného dopravce i na dobírku
Boty Ecco
Prodám dámské kotníčkové boty Ecco vel.39 (původ.cena 3800Kč, materiál - kůže olej-nubuk, málo nošené) + nízké boty Ecco velikost č.39 (málo nošené) - z důvodu špatně zvolené velikosti + nechám zdarma tenisky Pepe Jeans vel.39 (nošené). V okolí Mělníka možnost osobního vyzkoušení. Cena je za oboje Ecco boty, možno i zvlášť - dle dohody.
Dámské sportovní boty
Nabízím troje dámské sportovní boty, příležitostně nošené, v pěkném, nezničeném stavu. Trekové, Gore-texove, nepromokavé, boty Adidas - PRODÁNY. Běžecké boty Karrimor Tempo 5, vel. 41, cena 350 a sálové boty Nike Court Shuttle 5, vel. 40 cena 350. "Nejvíce" nošené jsou Adidas, ale moc hezky stav z venku i zevnitř boty, podrážka 75%. Karrimor byly nošeny půl roku do fitka a Nike byly na noze pouze parkrat v hale, u obou podrážka 99%. Všechny boty nejsou nikde prodřené ani nijak poškozené. Osobní předání a vyzkoušení v Praze 6 Řepích, možno poslat Zasilkovnu.
Prodám boty
Dobrý den, prodám boty: Černé plátěnky, málo nošené, velikost 39, značka Underground England, cena 300,- Červené plátěnky, nošené, neděravé, funkční, velikost 39, značka Converse All Star, cena 500,- Žluto-bílé pruhované plátěnky, nošené, velikost 41 (spíše odpovídá velikosti 40), značka Gate, cena 200,- Běžecké trailové boty, nepromokavé, 2x nošené, jako nové, s reflexníma prvkama, velikost 40, značka Crivit, cena 300,- Tenisky (volnočasové), nové, nenošené, velikost 40, značka Lotto, cena 600,- Při odběru více kusů sleva, mám ještě jeden inzerát s botama Možno zaslat přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu (nebo jinou přepravní společnost) i na dobírku