inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám boty Hanwag Tatra GTX vel.44 za 2 900 Kč

Kategorie: Boty

Prodám pánské turistické boty / pohorky Hanwag Tatra s Gore-Tex membránou.

Velikost EUR 44

Kupované v Hudy sportu, původní cena 5 890 Kč. Boty jsou ve výborném stavu. Pravidelně ošetřované impregnačním voskem Hanwag. Podřážka neochozená. Díky Gore-Tex membráně jsou boty nepromokavé.

přehled mých dalších inzerátů bot: pod tímto textem klikni na oranžovou ikonu jakoby občanky "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele"
Prodám boty Hanwag Tatra GTX vel.44 za 2 900 Kč
Podobné inzeráty
Panske Nové boty Hanwag Makra GTX - ferraty, trek, EUR 46
Prodám výše uvedené boty z důvodu nevyhovující velikosti. Byly pořízeny v Září 2022 na dovolené v Rakousku, proto obtížná výměna. Boty nebyly vůbec použity,nejsou ani jednou nošené, stav 100% nový, jako z obchodu. Pořizovací cena 280EUR / 6,- Kč. !!!Nyní prodám za 3500,- Kč!!! Zde popis výrobce: Pánské boty Hanwag Makra Light GTX Seablue/Orange jsou výjimečně lehké, obratné a jsou vybavené voděodolnou membránou GORE-TEX a TPU ochranou špičky. Ideální partner via ferraty a na jednodušší vysokohorské túry.
Prodám boty Hanwag ALASKA 100 GTX
Prodám zánovní Hanwag ALASKA 100 GtX velikost č.46. Pouze jednou nošené 15 km polní cesta. Záruční list, záruka 21 měsíců.
Hanwag Robin GTX pánská obuv vel 44
Dobrý den, Prodám prakticky novou obuv Hanwag Robin s membránou Gore-Tex. V obuvi je nachozeno maximálně 15km, takže se dá říct že je to nová bota a stav tomu i odpovídá. Není zde žádné poškození. Velikost 44
Horské bory dámské HANWAG - GORETEX. Velikost 4
Prodám DÁMSKÉ boty pro horskou turistiku HANWAG s GORETEX. Dámské. Použité byly pouze 3x. Cena 3000 Kč + poštovné Preferuji osobní odběr Ostrava!!! Dobírka na Zásilkovnu nebo převod předem na účet. DPD + převod na kartu neakceptuji a prosím s tímto návrhem mne nekontaktujte.
Pohory Hanwag Vibram gore-tex
Prodám pohory Hanwag Vibram gore-tex vel. 45. Jako nové, nenošené, krásný stav.
Boty PRABOS Vagabund High GTX vel. 47
Prodám párkrát nošené boty Prabos Vagabund High GTX vel. 47 Jsou to tyto: Bohužel jsem špatně zvolil velikost, jsou mi malé. Nachodil jsem s nimi 2x Brdy, 1x Tatry - dohromady cca 60km. Mám trochu delší palec na levé noze. Doufal jsem, že si to sedne, ale bohužel ne. Jsou to kvalitní boty, tak je mi líto nechat je 10 let v botníku jen na příležitostné práce kolem domu. Boty jsem nemyl, jen jsem je opláchl studenou vodou. Jsou natřené krémem na GTX obuv. PC = 4.100kč Nechám za 2.000kč