inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám bilou sloteru

Kategorie: Ostatní

Prodám bilou sloteru, šířka 90cm, asi 10m.
Vhodné na svatebni šaty, k vyšívání, zástěrka ke kroji. Cena 120,-Kč za metr.
Prodám bilou sloteru
Podobné inzeráty
Bodová světla s velkou svítivostí - nová
-záruka na zboží je 2 roky! -zboží je nové, nepoužité, nerozbalené -GARANCE DORUČENÍ DO ŠTĚDRÉHO DNE! -bílá nebo černá barva -kvalita světel srovnatelná s drahými značkovými světly! 1.kulaté světlo -svítivost: 3x 345 lumenů -svítí velice dobře! -Stmívatelné od studené bílé po teplou bílou -15 wattů -cena: 439 Kč 2. Svělta-obdélníkový tvar- 3 bodovky -svítivost: 3x 345 lumenů -svítí velice dobře! -Stmívatelné od studené bílé po teplou bílou -15 wattů -cena: 439 Kč 3. Světla oválný tvar- 2 bodovky -svítivost: 2x 345 lumenů -svítí velice dobře! -Stmívatelné od studené bílé po teplou bílou -10 wattů -cena: 359 Kč
Prodám krejčovskou bílou figurínu
Dobrý den, prodám novou krejčovskou bílou figurínu. Praha 9
Prodám luxusní dámskou bílou figurínu na focení
Nabízím luxusní bílou dámskou figurínu na focení nebo do výlohy. Součástí je pěkný chromový stojan. Originální obal. Oděrky na rukou - viz foto, kompletně funkční. Cena 2800Kč Osobní odběr Brno-Židenice, nebo poštou +300Kč Fig.03
Zahradní altán základna 3mx3mx2,45 m+3 stěny s okny - nový
Prodám nový nepoužitý ,ještě v orignální krabici zabalený zahradní altán základna 3mx3m, střecha 2,4x2,4m výška 2,45 m + 3 odnímatelné stěny. Barva střecha zelená nebo modrá,stěny bílé. V Ostravě možno osobně,jinak možno i zaslat. Nabídka platí do smazaní inzerátu.Zájemci volejte na mobil nebo pište na email.Na SMS nereaguji. Popis: Rozměry ve složeném stavu:103x14x13cm. Materiál střechy je polyethylen PE - voděodolný s UV 80 ochranou. Velmi snadno se instaluje . Je ideální pro venkovní akce, pikniky, zároveň chrání před sluncem. Nosná konstrukce je z ocelových trubek s bílou práškovou povrchovou úpravou. Altán je snadné poskládat, zabere to cca 30 minut Má 3stěny, každá se dá individuálně srolovat nebo odstranit úplně. Nosná konstrukce je z ocelových trubek s bílou práškovou povrchovou úpravou.
Sprej na bílou techniku bílý, 400 ml, nový, nepoužitý
Prodám sprej na bílou techniku, bílý odstín, 400 ml, nový, nepoužitý. Max color, vyrobeno a plněno v Německu. Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Nymburk, Kutná Hora. Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Kutná Hora. Mohu poslat přes Zásilkovnu za 79 Kč při platbě předem na účet nebo za 102 Kč na dobírku na výdejní místo Zásilkovny. Podívejte se i na moje další inzeráty a ušetřete na poštovném. Vše nové, třeba se něco hodí. Platí do smazání.
posuvná zrcadlová skříň
Ze zrušené půjčovny šatů prodám velkou bílou skříň s třemi posuvnými zrcadlovými dveřmi a jemným zlatým zdobením, s tyčemi na ramínka i policemi. je již rozložená a nachystaná k odvozu. K tomu daruji jednu bílou skříň dle foto. Kontakt prosím jen emailem. Děkuji.