inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam barvu na kov strechy plech

Kategorie: Stavební materiál

Prodám zakladni vrchni barvu na kov strechy plech,(dílna,garáž,strecha,konstrukce,hala,) ale dá se použít na jakýkoliv podklad,cena 35kg baleni 5000kč,cena 10kg baleni 1300kč,možné zaslat na dobirku po cele cr.
Prodam barvu na kov strechy plech
Podobné inzeráty
Ocelový plech žebrovaný 5mm (slza)
Prodám tabule ocelového žebrovaného plechu (slza) o rozměrech 1000x2000x5mm. Plech je nový, uskladněný v suchu. Původní cena byla 4850Kč za kus včetně DPH. Pro plechy už nemám využití, tak je nabízím se slevou 30% za cenu 3250Kč za tabuli. K prodeji 24ks. Při odběru všech plechů najednou sleva. Plechy jsou k odběru v Příbrami 26101. Případně mohu zajistit dopravu. Vyhledávání Ocelový plech 5mm, tabule plechu hutní materiál černý silnostěný plech ocel svařování plech 1x2m
20kg Asfaltová + kaučuková Hydroizolace Izohan Dysperbit
Izohan Dysperbit je jednosložková hmota pro hydroizolaci proti vlhkosti na střechách a základech. Dysperbit od Izohan je směs kaučuků, vodní emulze asfaltů a obohacujících přísad. Jedná se o disperzní hmotu, která neobsahuje rozpouštědla. Tento přípravek lze použít i pro penetraci podkladů (ředí se vodou v poměru 1:1) pro správnou hydroizolaci základů. Výrobce: IZOHAN Mít na sobě: základní nátěr: 0,2 kg/m2 vrstva střešní krytiny: 0,5 kg/m2 izolace proti vlhkosti: 1,5 kg/m2 Hmotnost: 20 kg Izohan Dysperbit se používá především pro renovaci a údržbu střechy. Upozorňujeme, že se nedoporučuje používat k provádění správné hydroizolace střechy. Jedná se o přípravek používaný k hydroizolaci proti vlhkosti, a proto nebude fungovat na střechách vystavených dešťové vodě. Dysperbit funguje nejlépe pro hydroizolaci střechy pokryté vrstvou střešní lepenky. Tato hmota může být také použita pro hydroizolaci základů. Stejně jako v případě střechy však i zde hovoříme o hydroizolaci proti vlhkosti. Izohan Dysperbit není určen pro použití na základy, kde voda vyvíjí tlak. Skvěle však poslouží na vyvýšeném místě, kde voda netlačí na základ. Vlastnosti/výhody: bez rozpouštědel, neznehodnocuje polystyren má velmi dobrou přilnavost k papíru připraven k použití nestéká po svislých stěnách odolný vůči vnějším faktorům levné řešení pro okamžité potřeby Technická data: Odolnost proti dešti: 5 až 9 hodin Počet přísad: 1-komponentní Základ: voda Teplota aplikace: od + 5*C do + 25*C Lepidlo na polystyren: ano hydroizolace: ano Doba tvorby filmu: méně než 6 hodin Obsah vody ve hmotě: ne více než 60 % Složení: vodní emulze asfaltů, kaučuků a přísad Příprava podkladu: Před aplikací IZOHAN DYSPERBIT je třeba povrch řádně připravit. Podklad by měl být čistý, suchý nebo matně vlhký, hladký, zbavený mastnoty, nátěrů, infiltrací a jiných látek snižujících přilnavost. Betonový podklad napenetrujte zředěným IZOHAN DYSPERBIT v poměru 1:1 s vodou. Důkladně promíchaný přípravek se nanáší na povrch štětcem nebo pokrývačským štětcem. Před použitím důkladně promíchejte a během aplikace čas od času promíchejte. POZORNOST: Fotografie jsou pouze ilustrativní. Mezi fotografií a skutečným produktem mohou být drobné rozdíly, ale vlastnosti zůstávají vždy stejné. Před použitím výrobku je nezbytné přečíst si etiketu na obalu a technický list výrobce dostupný na webových stránkách výrobce. Spotřeba výrobků je orientační, může se lišit v závislosti na aplikaci, savosti podkladu nebo způsobu aplikace. Před použitím přípravku doporučujeme provést test na nenápadném místě.
barva na kov, dřevo ...
Prodám barvu na kov , dřevo. Vhodná na kovové střechy. Hustá barva se dobře roztírá i bez ředění. Vodou ředitelná .Na slunci zaschne do pár minut. Barva není org. balená. Je v plastových kýblech černá 5kg a 10kg. Cihlově hnědá po 10kg. Pokrytí 10kg v jedné neředěné vrstvě cca 100m2 .Kutilové to ocení. Cena 100kč/kg. Osobní odběr v Dolním Podluží.
BARVA SYNTETIKA ANTIKOROZNÍ ZÁKL.10 KG, PLECH, ŽELEZO
SYNTETIKA ANTIKOROZNÍ ZÁKL.10 KG, PLECH, ŽELEZO Antikorozní základní nátěr – vnitřní – vnější – rychleschnoucí RAL 3020 ZN.FEYCOLOR. K PRODEJI MNOŽSTVÍ celkem 40 KG. CENA ZA 1 KG/100 KČ. K prodeji od 10 kg. VHODNÁ NA ŽELEZO, PLECH, STŘECHY, ZEMĚDĚLSKÉ STROJE, AJ. PŘEDÁNÍ PO DOHODĚ - OLOMOUC, Valašské Meziříčí.PŘÍPADNĚ ZAŠLU PO PŘEDEŠLÉ PLATBĚ NA ÚČET PŘEPRAVNÍ SPOLEČNOSTÍ + 250 KČ.
Prodám plechy Lindab - zakončení pultové střechy pro systém
Prodám 5ks ohnutým plechů o délce 2 pro zakončení pultové střechy do systému Lindab. Možno použít i pro jiná zakončení plechových střech. NPSRP zakončení pultové střechy Classic r.š. 307,5 mm, délka 2 m, barva břidlicově šedá
Střešní tašky Tondach Univerzal 12
Daruji střešní tašky Tondach Univerzal 12 v pěkném stavu, které nyní pokrývají střechu o výměře cca 140 m2 (poměrně členitá střecha, tedy včetně množství hřebenáčů). Podmínkou je vlastní demontáž krytiny, latí a klempířských prvků ze střechy v termínu a po domluvě tak, aby mohl pokrývač ihned realizovat pokládku nové střechy. Součástí demontáže musí být tašky a latě z celé střechy (bez trámů) včetně mansardy a části o výměře dalších cca 100m2, kde jsou taška jiného druhu (ty bude možné si také odvézt nebo zlikvidovat do kontejneru). Termín cca jaro 2023.