inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám balík fungujících eshopů

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, prodáváme balík fungujících eshopů. Kompletně měníte portfolio zájmu a proto jsme se rozhodli prodat 5 fungujících eshopů. Z toho 4 eshopy fungují formou droppsihipping eshopů. To znamená, že zajišťujete pouze propagaci výrobků a ostatní řeší dodavatel. Poslední 5tý eshop, je už plnohodnotný eshop, kde řešíte propagaci, poptávky zákazníků, objednávky, logistiku, fakturaci. Eshopy prodáváme s 50% slevou.


Jedná se o tyto eshopy:

- dropshipping, start 2016, řešíte pouze marketing, vše ostatní je zajištěno dodavatelem, běží na vlastní platformě.
Marže mezi 8 až 30%, náklady pro roční provoz server na wedosu a cena za domény 2x 176 Kč s DPH.
Obrat přes 1 700 000 czk
Zisk přes 180 000 czk


- dropshipping, start 2013, řešíte pouze marketing, vše ostatní je zajištěno dodavatelem, běží na vlastní platformě.
Marže mezi 8 až 30 %, náklady pro roční provoz server na wedosu a cena za domény 2x 176 Kč s DPH.
Obrat přes 30 500 000 czk
Zisk přes 3 000 000czk


- dropshipping, start 2013, zde se ručně nahazují objednávky na webu u dodavatele, vše ostatní je řešeno dodavatelem, běží na vlastní platformě.
Marže okolo 30%. Roční provoz v nákladech za server na wedosu a cena za domény 2x 176 Kč s DPH.
Obrat přes 3 000 000 czk
Zisk přes 600 000 czk


- eshop je plně v naší režii, start 2011, obdržíme objednávku od zákazníka a kompletně ji vyřídíme - zabalit zásilku, odeslat, vyfakturovat.
Marže mezi 20 - 40%, náklady na roční provoz cca 3500 Kč s DPH.
Obrat přes 6 400 000 czk
Zisk přes 1 800 000 czk


- dropshipping, start 2015, řešíte pouze marketing, vše ostatní je zajištěno dodavatelem, běží na univerzální platformě vytvořený dodavatelem.
Marže okolo 25%, platí se 1x ročně za správu domény a webhostingu cca 3500 Kč s DPH.
Obrat přes 2 600 000 czk
Zisk přes 500 000 czk

Celkem tedy obrat přes 44 000 000 czk
Celkem zisk přes 6 000 000 czk


Jsme plátci DPH. Součástí prodeje je i zaškolení, kontakt na programátora a odpověď na jakýkoliv dotaz.

Dále součástí prodeje jsou všechny domény tomu všechny administrativní přístupy spolu s emaily.


Pro bližší informace piště. Možnost prodat eshopy samostatně. Při rychlém jednání další VELKÁ SLEVA.
Prodám balík fungujících eshopů
Podobné inzeráty
Sada 6 zelených štamprlí na stopce - Sklárna Květná
Prodám sadu 6 zelených skleněných štamprlí na stopce - česká výroba, výrobce Sklárna Květná, ručně vyráběné české sklo prémiové kvality, stáří cca 50 let. Sklárna Květná je jednou z nejdéle fungujících skláren na našem území.
Prodám 6 domén , com, eu, nebo pronajmu
Prodám 6 domén z 12let zaběhlého eshopu se svítidly. , , , , , nebo případně je možný i pronájem, možno také i včetně eshopu.
Prodej eshopu/domen  a
Zdravím, rozhodl jsem se prodat eshop s dětským zbožím a slovenskou domenu . CZ doména je stará od roku 2008 a SK doména od roku 2018. Eshop je aktuálně přepnut do režimu katalog. Eshop jede na systému Prestashop a je napojen na 3 dodavatele s dětským sortimentem pomocí xml feedu. Nemám čas se eshopu věnovat a proto prodávám. Doména je stará a má spousty zpětných odkazů. Pro někoho kdo má zájem rozjet eshop s dětským zbožím, tak bude mít zavedenou doménu. V případě dalších dotazů mi napište.
prodej e-shopu
Prodávám eshop , který byl založen již v roce 2015. E-shop nabízel kompletní sortiment IT, od baterií, telefonů, notebooků, tiskáren až po obrovská serverová řešení pro komerční subjekty/veřejnou správu. V rámci orientace eshopu se jednalo především o koncový prodej ale také dodávky do veřejného sektoru, účast v soutěžích, či přímo prodej firemním zákazníkům. Projekt běží na tzv. dropshippingu, kdy není nutné mít vlastní sklad a lze všechno skrz systém obsluhovat a zboží odchází přímo z velkoskladu k zákazníkovi. Díky tomuto systému bylo zboží dodáváno velice rychle (v 90% na druhý den od objednání). Kompletní systém pro správu je velice intuitivní a jednoduchý, lze rovněž generovat XML feedy pro rozšíření sortimentu stávajícího eshopu, či spojení více XML feedů dohromady a rozšíření portfolia na daném řešení. Vše je o práci s eshopem. Systém je velice propracovaný, automatizovaný a logický, tudíž není potřeba žádných extra znalostí. Rovněž v systému je i systém na řešení reklamací, vč. podkladů jak a co kde reklamovat (velice efektivní, jelikož zboží jde přímo od zákazníka do opravy a zpět (popř. je rovnou svoz u zákazníka)). Využití všech hlavních dopravců DPD, Zásilkovna, ČP Náklady jsou minimální - doména, provoz webového řešení může být i zdarma dle dohody s dodavatelem, závislé na obratu, dále dle chuti PPC kampaně a další marketing dle vlastního uvážení. Součástí prodeje je: - doména vč. mailového serveru - heureka profil - grafika - know-how (osobní zkušenosti, tipy/triky a další užitečné věci) - kontakty a osobní vazby na dodavatele - databáze zákazníků a dalších kontaktů Možnost rozvoje ve velice zajímavém a dynamickém odvětví! Cena je orientační, nabídkám a dohodě se nebráním.
darkovy poukaz do eshopu  v hodnote Kč 1000,-
darkovy poukaz do eshopu v hodnote Kč 1000,- Dostali jsme to v praci, je mi to k nicemu, ale nekomu se to muze hodit. kontakt pouze pomoci formulare prosim. idealne prodej online, tzn. zaplatite, poslu vam kod na email. pokud chcete fyzicky predat poukaz, tak pouze praha.
AKCE: Maxi balík oblečení pro holky vel.98-104
Nabízím maxi balík oblečení pro holky v TOP kvalitě. Vše je jako nové, něco úplně nové a nebo opravdu minimálně nošené, pouze po mojí dceři. Bez vad, fleků a kazů. Krásné a moderní oblečení většinou zn.Lupilu, Pepperts, Kik, trochu i Pepco a Tchibo a další značky. Balík bude obsahovat trička s krátkým rukávem, trička s dlouhým rukávem, šaty, sukně, kalhoty, džíny, legíny,tepláky, třičtvrťáky, kraťasy, ponožky, punčocháče, košilky, pyžama, kalhotky, šály, čepice, rukavice..., můžu nabídnout i bundy, oteplovačky (i celou soupravu), overaly, mikiny, boty...prostě všechno možné a samozřejmě ve větším počtu kusů.(okolo 70ks) V případě zájmu jen o některé druhy zboží (letní, zimní...) je domluva možná :-) Na vyžádání Vám můžu zaslat i konkrétní fotky požadovaných věcí :-) Celková cena za maxi balík je pouhých 1999,-Kč !!! (jukněte i na ostatní moje nabídky, ať ušetříte na poštovném :-) )Osobní odběr je samozřejmě také možný :-) Neváhejte a včas oblečení mějte :-)