inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám auto anténu

Kategorie: Příslušenství

Prodám novou nepoužitou auto anténu
Prodám auto anténu
Podobné inzeráty
Prodám střešní anténu SHARK II novou nerozbalenou
Prodám střešní anténu SHARK II novou nerozbalenou
Prodám výsuvnou anténu
Prodám zánovní elektrickou výsuvnou anténu na 12VDC. Výsuvná délka 1m.
Antena
Prodám levně anténu na auto zcela nová viz obrázek . V původním obalu i s návodem na instalaci
Anténa elektronická nalepovací 12V  CAR FACE
Prodám nalepovací anténu k autorádiu 12V značky CAR FACE. Zakoupeno v autokelly. Bohužel po koupi padl na vozidle Škoda Fabia I motor. Auto odvezeno na vrakoviště a anténa nějak zůstala neinstalovaná. Nikdy nebyla na vozidle! Přidám k tomu i anténní adaptér DIN-ISO k rádiu (viz foto). Parametry: - Typ antény: elektronická - Typ kabelu: anténní kabel - Druh signálu: Rádiový signál AM/FM - Montovací strana: čelní sklo - Napájecí napětí: 12 V Elektronická anténa určená k montáži nalepením na sklo automobilu. Šířka: 34 cm Výrobek je shodný s typem schváleným MD ČR, č,osv. 2686. Nová stála 279 Kč, anténní adaptér stál 70 Kč. Přenechám vše za 250 Kč plus poštovné dle zvolené dopravy (Zásilkovna nebo Balíkovna).
Anténa MOMO
Nabízíme krátkou sportovní anténu na auto. Značka MOMO. Délka 12cm Univerzální použití. Můžete sledovat i IG/FB: @Kortys_CZ Kontakt prosím použijte email, telefonní číslo nevolat
APT anténa-žraločí ploutev
Nabízím novou APT auto anténu SHARKL/AM-FM žraločí ploutev org. barva červená.Jednoduchá montáž. Osobní vyzvednutí nebo po dohodě zašlu na adresu kupujícího.