inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám A 1/1 jako společníka

Kategorie: Koně

Prodám kobylku anglického plnokrevníka, narozená 2009, jako společníka z důvodu měkkých spěnek u zadních nohou.
Více informací emailem, nebo telefonicky
Prodám A 1/1 jako společníka
Podobné inzeráty
Koupím společníka
Koupíme do rodinné staje koně jako společníka na plemeni nezáleží nejlépe kobylka nebo Valášek.nabízím ustajeni přes den výběh na noc box Moznost i 24/7 s přístřeškem.zdravotní omezení nevadí. Nehledam konika na ježdění ale pouze společníka.Děkuji za nabídky. Prosím kontakt přes e-mail prosim nenabízejte kone k pronajmu
Shetlandský pony - REZERVACE
Za symbolickou částku prodáme starší čistokrevnou kobylku shetlanda s holandskými papíry, vhodnou výhradně jako společníka k druhému koni. Kobylka je po schvácení (již jsme ji s tím kupovali), ale nevyžaduje žádnou nadstandartní péči, krom omezené pastvy a pravidelného strouhání. U nás ustájena v režimu 24/7 s přístřeškem, ale zná i box. Kobylka je hodná na veškeré ošetřování a veterináře u kováře je občas potřeba ji trošku přemlouvat, aby dala nožku, ale vždy se nechá přesvědčit. Kobylka je vhodná i k nejmenším dětem. Přes zimu dekovaná. Neprodáme na ježdění ani do chovu, pouze jako společníka či na práci ze země. Cena na dotaz. Z důvodu pracovní vytíženosti prosíme o prvotní kontakt přes sms či email.
Koupim
Dobrý den koupím kobylku nebo Valaška jako společníka do společnosti mensiho stáda koní. Milující rodinná stáj. Na plemeni ani věku nezáleží.hledam koníka jen jako společníka vada nevadí Za nabídky děkuji a prosím na email
Bezproblémový valach jako společník/na lehkou rekreaci
Hledáme nový domov pro našeho 22letého valacha. Fungoval 8 let jako perfektní pan učitel u nás v jezdeckém klubu, posledních 3/4 roku už si užívá důchod na pastvě. Rády bychom mu našly místo, kde bude někomu dělat společnost. Ideálně pastevní ustájení s přístřeškem. Je milionový ke koním, dětem a všemu živému, naprosto nekonfliktní. Vzhledem k jeho věku už ho nabízíme spíše jako společníka. Ale věřím, že pokud by mu nový režim vyhovoval, může ještě udělat radost např. dítěti, které se chce vozit apod. (je drobnějšího vzrůstu, 150-155 KVH). Na kolbišti je i pro úplného začátečníka, na vyjížďce je trochu svižnější, a tak spíše pro trochu zkušenějšího. Nedělá žádné neplechy, jen se těší dopředu. S vodičem venku bez problémů. Je ustájen kousek od Plzně. Je to opravdu srdcař a zlaté zvíře, tak věříme, že se najde nějaký další srdcař i pro něj. Více informací mohu sdělit po telefonu či e-mailem.
Klisna jako společník či do chovu
Nabízím k prodeji mladou klisnu vhodnou do chovu či jako společníka ke koni. Jako hříbě prodělala zranění kopyta. Flegmatická, hodná na ošetřování, pravidelná korekce kopyt. Appaloosa certifikát samozřejmostí. Více info poskytnu v emailu, či po telefonu.
Appa klisna do chovu / společník
Nabízím k prodeji mladou klisnu vhodnou do chovu či jako společníka ke koni. Jako hříbě prodělala zranění kopyta. Flegmatická, hodná na ošetřování, pravidelná korekce kopyt. Appaloosa certifikát samozřejmostí. Více info poskytnu v emailu, či po telefonu.