inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam

Kategorie: Kočky

Prodam kočičí televizi málo používaná nevyužita
Prodam
Podobné inzeráty
Granule Purina ONE STERILCAT 1,5 KG + DentaLife
Prodám nové, neotevřené granule pro kočky Purina ONE STERILCAT losos 1,5 kg (1 500 g) V obchodech stojí cca 280 Kč (v akci 199 Kč). Prodám za 150,-Kč/kus! (1 500 g) K dispozici mám 2 ks! (Datum spotřeby: 5/2024) Superprémiové kompletní krmivo vhodné pro kastrované/sterilizované kočky Receptura Bifensis s prospěšnými bakteriemi pro přirozenou obranyschopnost Stará se o zdravý močový systém a metabolismus Bez přidaných barviv, umělých aromat a konzervantů Prodám Purina DentaLife s kuřetem (40 g). V obchodech stojí cca 39 Kč (v akci 28 Kč). Prodám za 22,-Kč/kus! K dispozici mám vícero kusů! (Datum spotřeby: 4/2024) Doplňkové krmivo pro dospělé kočky. - Křupavá porézní textura - Unikátní textura pochoutky efektivně čistí i špatně dostupné zuby - Vědecky dokázáno, že omezuje tvorbu zubního kamene - Díky porézní textuře obklopuje zub ze všech stran S vápníkem, taurinem a bez přidaných barviv. Vzhledem k nízké ceně se nevyplatí zasílat, proto preferuji osobní předání v Ostravě a okolí. Ještě je možné os. předání v Praze 22.3.2023.
Prodám Egyptaku Mau s PP
Prodám egyptskou mau s PP Kočička +-7 let Prodám s podmínkou kastrace. Musí pryč kvůli zdravotním problémům majitelky.
Prodám WC toaletu pro kočku
Prodám WC toaletu úplně nová nikdy nepoužívaný s 1 filtrem původni cena 379 prodám za 300 preferují osobní předání není to podmínkou dalsi informace zašlu na vyžádání
Prodam mainská mývalí s PP
Prodám ročního kocourka v barvě černý stříbřitý tygrovaný s bílou za 19000 Kč. Je to přátelskÿ, mazlivý obřík s váhou 8 kg. Po testovaných rodičích (HCM,PKD, PK def,PRA,SMA).Očkovaný(RCPChFeLv), odčervený, vykastrovaný. A skoro pětiletou kočičku za 8000 Kč. Taktéž bude vykastrovaná. Při rychlém jednání je sleva možná u kocourka. Prosím kontakt mailem nebo sms. Kvůli vytíženosti telefon většinou nezvedám.
Prodám krmivo pro kočky
Prodám prémiové granule pro vnitřní i venkovní kočky Delikan Exclusive Cat Coctail - drůbeží + ryba . Balení 10 kg. Možno zaslat přes PPL (cena+ poštovné).
Prodám prémiové granule pro kočky
Prodám prémiové granule pro venkovní i vnitřní kočky Delikan Exclusive Cat Ryba. Balení 10 kg. Možno zaslat přes PPL (cena+ poštovné).