inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám 4x komiks Simpsnovi

Kategorie: Pro mládež

Dobrý den přeji.

Rád bych prodal 4 komiksy se Simpsny.
Komiksy jsou v perfektním stavu. Dobře jsem se o ně staral. Není propblém, pokud byste chtěli, poslat Vám třeba video.
Prodávám je z toho důvodu, že už je mám několikrát přečtené, a rád bych, aby udělali radost někomu jinému.

jedná se o komiksy:
Simpsonovi - Komiksový nářez
Simpsonovi - Čar. sp.: Příběhy ze záhrobí
Simpsonovi - Čar. sp.: Hokus, Pokus, Brutalběs
Simpsonovi - Zuby jektající děsiál


Rád bych je prodal vcelku. Každý z těch komiksů, stál něco málo kolem 200,-. Za to, v jakém jsou stavu. bych si ideálně představoval za každý 150,-, tedy 600,- za všechny. Samozřejmě, můžeme se ještě nějak domluvit.
Vzhledem k mým špatným zkušenostem, požaduji peníze předem. Chápu, že je dnes těžké někomu věřit, ale nejsem jeden z těch, co by lidi podělával.

Zájemci. Pište mi prosím na email: PatrikVesely3126@ nebo na Whatsapp: . Na SMS či volání, nebudu brát zřetel.
Prodám 4x komiks Simpsnovi
Podobné inzeráty
Jaroslav Foglar - různé materiály
Jaroslav Foglar - Kronika jednoho života 100kč Kde oblaka bílá plují - Almanach z výstavy 100kč Walitaka komiks - Marko Čermák - 150kč Safírová stezka komiks - Marko Čermák - 150KČ Slávomar - Komiks 100KČ Hledáme lék na dětskou kriminalitu - 100kč Zpravodaj SPFJ - Rychlé Šípy - 80kč
Komiks R.I.P. best of 1985-2004 (Thomas Ott)
Prodám komiks R.I.P. best of 1985-2004 v dobrém stavu (pevná vazba). Osobní předání Brno nebo cena + poštovné 95 Kč (zásilkovna). Telefon neplatný, prosím o zprávu přes odpověď na inzerát.
Komiks Liga vyjímečných
Prodám komiks Liga vyjímečných v dobrém stavu (pevná vazba). Osobní předání Brno nebo cena + poštovné 95 Kč (zásilkovna). Telefon neplatný, prosím o zprávu přes odpověď na inzerát.
Komiks Šninklova veliká moc
Prodám komiks Šninklova veliká moc v dobrém stavu (pevná vazba). Osobní předání Brno nebo cena + poštovné 95 Kč (zásilkovna). Telefon neplatný, prosím o zprávu přes odpověď na inzerát.
Komiks Matka
Prodám komiks Matka v dobrém stavu (pevná vazba). Osobní předání Brno nebo cena + poštovné 95 Kč (zásilkovna). Telefon neplatný, prosím o zprávu přes odpověď na inzerát.
Komiks Komisová historie světa 2
Prodám komiks Komisová historie světa 2 v dobrém stavu (pevná vazba). Osobní předání Brno nebo cena + poštovné 95 Kč (zásilkovna). Telefon neplatný, prosím o zprávu přes odpověď na inzerát.